Política · 8 d'Agost de 2009. 12:08h.

"Vaig donar la cara"

Trias posa el cas del Mini com "un exemple de com s'han de fer les coses amb els veïns"

"Vaig donar la cara"

Xavier Trias, en una imatge d'arxiu

Xavier Trias ha indicat, al voltant del pacte entre CiU i el PSC per la requalificació del Miniestadi, que els veïns "creuen que hem donat molt al Barça. En els acords mai hi ha unanimitat. Malgrat aquest acord, el cas del Miniestadi és un exemple de com no s’han de fer les coses amb els veïns. Jo vaig anar a veure’ls i vaig donar la cara, cosa que no ha fet l’Ajuntament, i això no ho entenc. A mi em van tractar amb molta educació malgrat estar totalment en contra del projecte".

En una entrevista al diari Avui, el cap de l'oposició ha afegit que "Hereu va intentar arribar a un acord amb ERC i ICV-EUiA, i només a l’últim segon, quan va veure que Iniciativa es desmarcava del projecte, va venir a trucar a la nostra porta. En el cas del Barça, les nostres exigències són positives per a la ciutat, encara que els veïns pensin que hem donat massa al Barça".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Fubo Clu Barselona, migo, BCN, 14/08/2009 - 13:15

Sr. Mas, Sr. Puigcercós, Sr. Montilla ja tenim aquí la casa gran del culerisme. Pel Fubo Clu Barselona, migo, lo que faci falta. Si per ser català sha de ser del far$a, jo no vull ser català.

#6 Pepito, BCN, 10/08/2009 - 02:52

ERC, PSOE (¿PSC?, Je,Je,Je) I CIU, mai més a casa meva !!! Ni un vot ni que m´ofereixquen uncàrrec vitalici, com els que solen oferir. SALVEM EL M INI.

#5 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 08/08/2009 - 18:56

Trias alcalde! y Nuria Feliu su Carla Bruni!

#4 Monfort, Granollers, 08/08/2009 - 18:47

Aquí els únics que han donat la cara són la gent del grup municipal d'ICV-EUiA. La resta s'han plegat a les exigències del FCB...

#3 Bartomeu Canyellas, El Carmel, 08/08/2009 - 16:59

O jo no se llegir, o heu redactat malament perquè no entenc res:On està el mèrit de la seva intervenció? En definitiva El pitjor candidat de la historia, CIU no teniu ningú més?