Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 13:50h.

Valencians, a favor dels Països Catalans

Un grup de valencians agraeix la consulta de Berga amb una paella

Valencians, a favor dels Països Catalans

Valencians fent una paella a Berga. (Foto:ACN)

Més d'una vintena de persones de l'associació cultural Bassot, de la colla de dimonis de Campaner, així com d'altres d'Escola Valenciana s'han desplaçat a Berga (Berguedà) per participar en la consulta per la independència que se celebra a aquesta localitat. Aquesta representació valenciana ha volgut agrair a Berga que sigui l'única capital de comarca que en l'enunciat de la consulta fa referència al conjunt dels Països Catalans. Per fer-ho, cuinen una típica paella d'hivern. La presència valenciana es barreja amb l'ambient totalment festiu que s'està vivint a Berga coincidint amb la celebració de la consulta. Una festa que, malgrat el fred, es fa palesa amb una gran presència de gent al carrer.

Goyo Felip, membre de l'associació cultural Bassot, ha explicat que aquesta entitat, que aplega gent de l'Horta de València, ha volgut "venir fins aquí" per compartir el que ha definit com una "festa democràtica" per aconseguir la "llibertat i la justícia social" dels Països Catalans. Ha assegurat que postures com les de Berga ajuden a entendre que la realitat nacional va de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó, més enllà de les quatre províncies.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 PEPICOWALLAC, valencia, 14/12/2009 - 20:00

La paella va eixir pa cagarse i no torcarse de bona bona bona.

#7 Uno más, De aqui, 14/12/2009 - 13:10

Una veintena, según la súltimas noticias justo la misma cantidad que se han escapado del cotolengo.
No es lógico, que defiendan los fantasiosos ppcc y que se denominen valencianos, o se es renegado o valenciano pero nunca valencianos pro ppcc.

#6 Juan Carlos, València, 13/12/2009 - 23:22

Conec als de Bassot (són de Burjassot, al nord de València) en realitat es tracta de ninyatos que van sorgir de l'església catòlica (per a què va servir el vaticà II?) alletats en les mamelles de l'alcalde el PSOE, José Luis Andrés Chavarrías.

#5 rosa, valencia, 13/12/2009 - 20:45

bueno, teniendo en cuenta que son 20, y la com.valenciana tiene 5.100.000 habitantes no esta mal jajaja

#4 Observador, Lleida, 13/12/2009 - 19:42

Els valencians que fan la paella amb gas butà probablement són "de Cuenca"