Política · 28 de Setembre de 2022. 19:14h.

Valents demana a Colau que enderroqui Can Vies

"Suposa un problema constant per als veïns"

Valents demana a Colau que enderroqui Can Vies

Eva Parera, líder de Valents i candidata a l'alcaldia de Barcelona, ha declarat que “instem Colau i PSC a presentar totes les inspeccions i informes d'obres que s'han realitzat a Can Vies des de l'any 2014 fins a l'actualitat, detallant-ne el cost i explicacions de les intervencions a l'interior i l'exterior de l'edifici".

"També demanem que encarreguin una inspecció tècnica, externa a l'Ajuntament, per conèixer les possibles deficiències i valorar l'estat real de l'estructura de l'edifici, així com conèixer si l'immoble compleix les condicions òptimes de salubritat", ha indicat.

Parera ha afegit que "en cas que els informes confirmin l'estat de l'edifici pot comprometre algun perill de seguretat, demanem que Can Vies sigui desallotjat i enderrocat de forma immediata".

Valents recorda que "Can Vies porta 25 anys okupat i suposa un problema constant per als veïns, durant les darreres setmanes els veïns han denunciat: festes amb sobreocupació de l'immoble, concerts, batucades, música alta i sorolls, consum d'alcohol al mig del carrer" .

"A això hem d'afegir que no s'ha pogut finalitzar la urbanització de la rampa d'accés als Jardins de la Rambla de Sants. Hi ha informes dels bombers que asseguren que un dels pilars estructurals de l'edifici està danyat seriosament, i hi caben afegir altres elements inestables que podrien provocar danys a les persones de l'entorn o de l'interior de l'edifici".

"En cas d'accident per despreniment d'algun element de la façana o esfondrament de part de l'edifici, la responsabilitat recauria sobre l'Ajuntament de Barcelona" ha declarat Parera.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Juan, Barcelona , 28/09/2022 - 23:20

Si es alcaldesa Colau es por tu voto y el de Valls

#3.1 iigo, castelló, 30/09/2022 - 04:54

Era Coláu o el hermano malo de los Maragall. Había que elegir y se eligió. Espero que los electores sean más sensatos la próxima vez y den su voto a formaciones serias. Y sí, que derriben ya esa casa okupa.

#2 lo graller, bcn, 28/09/2022 - 21:40

Totalment d'acord amb lo que diu aquesta Sra sobre aquets okupes. Pero jo no oblido que Colau es alcaldesa gràcies al vot del seu amic Manuel Valls i el seu grup.

#1 Doctora Cira Carcamusa, Terapeuta trasnochada, 28/09/2022 - 20:00

Esas batucadas son a la música lo que el pujolismo es a la democracia. Pobres vecinos.