Publicitat
Política · 24 de Maig de 2022. 17:16h.

Valents incorpora un especialista sobre les txeques

L'escriptor César Alcalá havia estat regidor del PP a la Roca del Vallès

Valents incorpora un especialista sobre les txeques

L'escriptor, periodista i historiador César Alcalá, exregidor del PP a La Roca del Vallès de 2011 a 2019, s'ha sumat a Valents i assumirà la tasca d'expandir el projecte de la formació liderada per Eva Parera al Vallès Oriental.

Alcalá ha declarat que "la nostra intenció és presentar-nos en tots els municipis de la comarca i, per descomptat, en la capital". "Per això oferim Valents a tots aquells que vulguin implicar-se en la política municipal", ha afegit.

També ha afirmat que "hem d'exigir als nostres governants que compleixin amb les seves responsabilitats i que facin una cosa tan revolucionària com fer-nos la vida una mica més fàcil” i ha remarcat que Valents "ha vingut per a governar en quants més municipis millor; no hem vingut per a mirar-nos la política des de la barrera".

Actualment, Alcalá compagina la seva labor al capdavant del grup Revista Digital amb la producció del programa Tiempo de Ley a Decisión Radio i dirigeix i presenta el programa Puente Aéreo en la mateixa emissora. També és articulista en El Correo de España, El Mundo Financiero o El Debate.

César ha publicat més de 50 llibres, entre els quals destaquen “Carlisme, Foralisme i Qüestió nacional. La premsa carlina”, “Tradicionalismo y Espiritualidad en Antonio Gaudí”, “Checas de Barcelona. El terror y la represión estalinista en Cataluña”, “La represión política en Cataluña (1936-1939)”, “Guerra i repressió al Vallès Oriental” o “La cobardia de ERC. Los 10 primeros meses de la guerra civil".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Carles, Santa Maria de Palautordera, 25/05/2022 - 11:44

Valents no és menjarà un "colín" a les municipals del proper any. Potser, treuen regidor en algun municipi petit o mitjà, però a Barcelona, res: l'espai ja està ocupat per Vox, PP i C's.

Eva Parera a col·locat amb càrrec i sou a persones com el president de "Tabàrnia" i d'altres que no tenen, com es diu en castellà, "donde caerse mu

#2 Pasaba por aqui, La primera checa a la izquierd, 24/05/2022 - 18:11

Pero no habíamos quedado en que ese revisionismo de la guerra Civil era una cosa de la izquierda para fomentar el odio entre españoles?

#2.1 Protágoras, bcn. España, 24/05/2022 - 22:00

La historia debe ser estudiada para extraer conocimiento de ella, y evitar cometer los mismos errores. Lo que no se pude ni debe hacer es utilizar la historia para revivir el odio. No confundas lo primero con lo segundo.

#2.2 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 25/05/2022 - 17:04

... pero entonces... quién hace una cosa y quién hace otra? Es broma hombre...XDDD

#1 Arnat, Barcelona, 24/05/2022 - 17:33

Bon fitxatge, doncs es molt convenient que els relats historics tinguin la objectivitat que mereixen sense manipulacions interessades, i l'Alcalà es una veu autoritzada per divulgar les veritats dels fets historics, sobretot el periode de la guerra civil i la miserable actuació de la fatidica erc quea molta gent desconeix i ara vota als hereus