Publicitat
Política · 23 de Maig de 2022. 17:11h.

Valents passa el rasclet

Exdirigents del PP, Ciutadans i Unió se'n van al partit d'Eva Parera

Valents passa el rasclet

Valents ha fitxat Maria Eugenia Angulo, consellera de districte en Sant Martí (Barcelona), càrrec que ha ocupat des de 2015, i fins avui, per Ciutadans. Des de la seva fundació, s'han incorporat al partit gent procedent del Partit Popular, Ciutadans i Va unir.

Aquesta última incorporació se suma a les de Marilén Barceló, regidora de Valents a l'Ajuntament de Barcelona; Manu Rodríguez, José Tendero i María Lores, regidors de Valents a Sitges; Carmelo Vico, regidor de Valents a Caldes de Malavella; Ali Bezaee, regidor de Valents a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat; Yeray Mellado, ex president de S’ha Acabat.

També s'han sumat Joan Castelló, excap de premsa del PP a l'Ajuntament de Barcelona; Paula Añó, dirigent del CLAC i ex militant del PP; Jean Castel, exdiputat en el Parlament i exregidor a l'Ajuntament de Barcelona; Joan López Alegre, exdiputat en el Parlament i exregidor a l'Ajuntament de Mataró; Juan Arza, exdirigente del PPC; Félix Sierra, va ser coordinador de Ciutadans a Girona i també va formar part de la llista autonòmica de la formació en 2012 i en les municipals de 2019; Javier Martín Hermosín, exregidor a l'Ajuntament de L’Hospitalet, David Cortijo, Pilar Erena, Antonio Sánchez i Alicia Serrate, també a L'Hospitalet de Llobregat; Javier Candela, María Ampudia, Carmen Reyes, Sonia García i José Lascasas, a Castelldefels.

La presidenta de la formació, Eva Parera, ha destacat que "cada setmana se suma gent nova a Valents procedent de diferents partits, de la societat civil i del sector privat. Presentar-nos en tots els municipis de Catalunya i governar en tots aquells en els quals ens sigui possible és una tasca que necessita de persones valentes i amb moltes ganes de fer possible la reconstrucció que els nostres pobles i ciutats necessiten”. "Valents no abandonarà als milions de catalans que volem continuar formant part d'Espanya, el nostre país”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fart, Bcn , 23/05/2022 - 18:34

Esperem que no facin un Rivera