Publicitat
Política · 5 de Març de 2022. 20:43h.

Valents recorda que l'Europarlament investiga a Junts per "les seves relacions amb Putin"

El partit es proposa acabar amb "l'hegemonia independentista" en el seu congrés fundacional

Valents recorda que l'Europarlament investiga a Junts per "les seves relacions amb Putin"

Joan López Alegre, secretari de comunicació de Valents, ha recordat -en referència a Junts per Catalunya- que "a Catalunya tenim un partit el líder del qual està sent investigat pel Parlament Europeu per les seves relacions amb Putin".

La Comissió Especial del Parlament Europeu sobre ingerències estrangeres en els processos democràtics de la Unió Europea i desinformació (comissió INGE) va incloure el passat mes de gener al seu informe final una petició "d'investigació en profunditat" dels contactes existents entre funcionaris russos i l'independentisme català.

val.jpg

El secretari de comunicació de Valents ha afirmat - durant el congrés fundacional de la formació d'aquest dissabte- que "la idea d''un sol poble', defensada per Putin, Junqueras i Aragonès, ha fracassat a Catalunya".

Valents ha manifestat, a través d'un comunicat, que el seu objectiu "és acabar amb l'hegemonia independentista, i oferir una alternativa política que freni la decadència de Catalunya, responsabilitat dels governants populistes i separatistes actuals".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 bejota, bcn, 06/03/2022 - 13:43

El separatismo perdió el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, EN EL 14-F 2021 PORQUE la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.Y JORDI C. (OMNIUM) DICE :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!.