Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2022. 17:02h.

Valents repesca una exdiputada del PP

Com a alcaldable de Reus

Valents repesca una exdiputada del PP

Dolors Compte, que va ser diputada en el Congrés dels Diputats i regidora del PP a Reus, encapçalarà la llista de Valents com a candidata a l'alcaldia de Reus. Compte, que va ser secretària general de la Junta Local de Reus i presidenta comarcal del Partit al Baix Camp i militant del PP de 1997 fins a setembre de 2022, ha decidit sumar-se al partit que presideix Eva Parera.

L'alcaldable de Valents ha declarat que "vull fer política en benefici dels ciutadans de Reus i de Catalunya. Els partits independentistes s'han oblidat, per complet, dels problemes reals dels ciutadans” i ha afegit que “des de Valents reconstruirem Reus. Hem vingut a fer una cosa tan revolucionària com fer la vida una mica més fàcil als ciutadans”.

El partit liderat per Parera té previst presentar més de 100 candidatures en tota Catalunya, sent el partit constitucionalista que més candidatures presentarà el pròxim 28 de maig de 2023. Valents té, en aquests moments, més de 100 juntes locals constituïdes i gairebé 50 regidors en tota Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Aixafaprunes, Andorra, 29/11/2022 - 22:30

Però ajudaran en Valls a pagar la multa o faran veure que no se'n recorden del personatge? Son valents, no?