Política · 3 d'Octubre de 2022. 17:38h.

Valents s'encomana a Lleida a una exalcaldable de Ciutadans

Ángeles Ribes és regidora no adscrita des del 2021

Valents s'encomana a Lleida a una exalcaldable de Ciutadans

La regidora no adscrita de l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, expulsada de Ciutadans al setembre de 2021, serà la candidata a l'Alcaldia de Valents, partit al qual es va incorporar a la fi de setembre. Amb la incorporació de Ribes, Valents té regidors en les quatre províncies catalanes.

La presidenta de Valents, Eva Parera, ha declaradado que “Ribes és la millor candidata per a l'alcaldia de Lleida. Coneix molt bé la ciutat i els seus problemes”. En aquest sentit, ha destacat que “el projecte de Valents està creixent cada setmana amb la formació de Juntes Locals i la incorporació de persones molt vàlides, com el cas d'Ángeles Ribes”.

Ángeles Ribes, per part seva, ha afirmat que “l'Ajuntament està sotmès a la causa independentista, com demostra el llaç groc de la façana. No és un Ajuntament que treballi per a tots els ciutadans de Lleida”. També ha destacat que “la ciutat té greus problemes de seguretat i neteja. Això és el realment important. Això és el que preocupa els ciutadans, i no la independència”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, Andorra, 04/10/2022 - 12:17

una muestra de como se cambia la mentalidad de una ciudad y sus votantes, usando el adoctrinamiento, aunque lo mas divertido es recordar como aplaudian a rabiar los leridanos cuando el dictador les visitaba., Y ademas, en catalan y sin q nadie protestara. Hay unos documentales del nodo estupendos, donde se ve todo eso.

#1 marc939, Calafell, 03/10/2022 - 19:31

Muy buena candidata, con estos fichajes, Valents suma.