Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2018. 09:37h.

Valls: "A Catalunya si no ets independentista, ets fatxa"

El candidat a l'alcaldia de Barcelona vol sumar el "catalanisme moderat" a la seva llista

Valls: "A Catalunya si no ets independentista, ets fatxa"

L'aspirant a l'alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que és amic de l'expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, i ha lamentat que "a Catalunya si no ets independentista, ets fatxa".

Valls ha dit que aposta per "una plataforma transversal a Barcelona" amb el suport Ciutadans, però ha afirmat que vol "convèncer el catalanisme moderat i obert". En aquest sentit, ha assegurat també, que li agradaria governar Barcelona, també, amb el PSC perquè és "la meva família política" i ha apuntat que amb Jaume Collboni "tenim el mateix projecte".

"El debat que hem d'obrir és: volem o no repetir un altre mandat amb Colau?", ha defensat l'aspirant. En aquest sentit, ha assegurat que la seva plataforma vol "recuperar" Barcelona com a "gran ciutat d'Europa" i acabar amb la idea que hi ha "fronteres i enemics". "Hi ha l'opció Colau, la meva i la de l'independentisme", ha sentenciat.

Manuel Valls ha confirmat que farà una llista "cremallera" i que, per tant, la número dos serà una dona. "Vull una número dos que representi molt bé el que és Barcelona", ha explicat i ha dit que vol una llista amb independents, on també hi haurà gent de C's i on vol que hi hagi representants del teixit veïnal de la ciutat. "Vull una barreja molt barcelonina".

Preguntat sobre els top manta, l'aspirant ha exposat que "l'espai públic és de tots" i ha subratllat que "els manters són les víctimes de les màfies i Europa i l'Estat han d'atacar aquestes màfies". Tot i admetre que "no hi ha una solució fàcil", ha dit que "els barcelonins no poden ser les altres víctimes d'aquestes màfies i l'espai públic viu ara una situació intolerable".

"Jo, com a alcalde, faré que aquesta situació desaparegui. Ho demana la gent. L'ocupació de l'espai públic molesta, sobretot, la gent humil. Els manters són persones i se'ls han de proposar solucions. El que més interessa els barcelonins és que l'espai públic torni a ser de tots", ha assenyalat.

Finalment ha fet referència a la política migratòria i ha indicat que "Barcelona ha de complir el deure d'acollir els que fugen de la guerra" perquè "l'asil és un dret per a aquesta gent i un deure per a nosaltres". Tanmateix, ha afirmat que "tots els immigrants econòmics no es podran quedar ni a Europa ni a Barcelona". "La idea d'acollir tothom és impossible", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#36 Tirant, Bcn, 09/10/2018 - 19:18

Té tota la raó Valls. Si no combregues amb el separatisme, si no et sotmets a aquesta nova religió ... ets un feixista. Es tracta d'una consigna adoptada per l'estratègia del Règim però la veritat és que l'autèntic comportament i pràctica feixista i totalitari és el que, paradoxalment, exhibeixen els polítics independentistes.

#35 OVNI, ELX, 09/10/2018 - 18:31

"No faces de la teua ignorància un argument"

Joan Fuster, escriptor i pensador català (Sueca)

#35.1 Daniel, Barcelona, 09/10/2018 - 19:18

OVNI, otra vez manipulando?
Joan Fuster!!!! Mare meva de l'amor de Déu!!!
"...Joan Fuster fue catalanista, valencianófobo, falangista, borracho, sodomita, efebomaníaco y putero?.."
Josue Ferrer. Cultura Valenciana. Abril 2014
Escucha OVNI, tu sabias algo de todo esto? Pero que carajo vas a saber tu!

#35.2 Aladroque, Mastia, 09/10/2018 - 20:07

Una frase que te va como anillo al dedo.

#34 Alwix, BCN, 09/10/2018 - 17:57

A Catalunya si ets catalanista, ets indepe. No tenim ganes d'acabar com Alacant.

#34.1 Chris, Lleida, 09/10/2018 - 18:56

No senyor. Si ets Catalanista, ets nacionalista, que tant pot ser moderat com radical. L'independentisme representa el catalanisme radical, i la diferència amb el moderat radica en el grau de tolerància. El catalanista radical tendeix a veure tothom qui no comparteix el seu pensament com part del "bàndol contrari".

#32 pepe, andorra, 09/10/2018 - 15:42

lo triste es q Valls es la opción menos mala de todas las q hay.....

#31 Cris, Barcelona , 09/10/2018 - 15:35

Tiene más razón...Suerte que nos lo tomamos en cachondeo. Lo LAZIS son así.