Publicitat
Política · 17 de Maig de 2020. 13:40h.

Valls desmenteix Budó

L’alcaldable grava un vídeo a Passeig de Gràcia i demana deixar “la política de l’odi”

Valls desmenteix Budó

El regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha replicat a la consellera Meritxell Budó, que ahir el va acusar d’estar passant el confinament a Menorca. Valls ha penjat un vídeo gravat al Passeig de Gràcia per demostrar que és a Barcelona.

L’exprimer ministre francès ha explicat que va passar part de la crisi a Menorca perquè la seva sogra va morir pel Covid-19 i la seva dona es va infectar i “es va quedar sola a la nostra casa de Barcelona”.En aquest sentit, ha acusat Budó de fer “una piulada d’odi que porta mentides, com sempre”. “A mi no m’agraden aquestes polèmiques, però m’agraden encara menys les mentides, l’odi, el despreci”.

“No estem d’acord, vostè i els seus amics com el Torra porten una política d’odi, de menysteniment a la resta d’Espanya. Jo el que vull és la unitat de tots els barcelonins, però vull debats, no aquestes mentides. Bon diumenge des de Barcelona, parin les mentides i acabin amb l’odi. Gràcies”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Sandro, Sant Feliu de Guixols, 18/05/2020 - 19:12

Clar pero si ell va trencar el confinament , anant a Menorca

#13 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis, 18/05/2020 - 13:52

Pues que quieren... a mí me parece que Valls sería un excelente President para Cataluña, y este si que la pondría en el mapa...
El Torrat a cambio podría hacer de presidente de su escalera... y con cuidado para que no pinte el portal de amarillo...

#12 Charly, Barcelona, 17/05/2020 - 20:46

Parin les mentides i acabin amb l'odi. Es veu que en Valls fa poc que corre per aquí. Que esperi assentat.

#11 A. Boscan, Barcelona, 17/05/2020 - 20:30

al confinamiento, siendo falso o bien imputar, asignar, colgar la etiqueta de saltarse el confinamiento.
Los lazys en general, se les calienta la boca o las "piulades" que hacen que ardan teclados de teléfonos móviles y teclados de ordenador.

#10 A. Boscan, Barcelona, 17/05/2020 - 20:28

No te hará caso. Es como la amanta que dirían y dicen Unidas Podamos, lo que se nos ponga por delante,l con tal de cortar desde raíces hasta lo otro para cantar el tralará. Bromas aparte el nivel político en particular catalán, es muy bajo.
No sé si es delito o falta o nada si se lleva el lazo amarillo en la solapa decir algo explícito relativo