Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 21:30h.

Valls equipara l’extrema esquerra a la ultradreta

“No és normal que fer un Consell de Ministres sigui considerat com una provocació”

L’alcaldable per Barcelona, Manuel Valls, ha censurat que l’independentisme consideri “una provocació” celebrar un Consell de Ministres a Barcelona el proper 21 de desembre. “No és normal que alguns polítics o funcionaris hagin de ser protegits”, ha assegurat durant la presentació de la seva candidatura, celebrada aquest dijous al Palau de Congressos de Catalunya.

“No és normal que fer un Consell de Ministres, una conferència o assistir a un acte sigui considerat com una provocació”, ha asseverat, alhora que ha celebrat que “aquí hi ha gent molt valenta que ha plantat cara, que s’han aixecat, que no s’han posat de costat”.

Valls s’ha preguntat si “fer un acte sobre el Quixot a Barcelona és una provocació”, en referència a l’homenatge a Cervantes que un grup d’independentistes van boicotejar a la UB el a principis del passat mes de juliol. “Cervantes és un provocador anticatalà que no vol la independència de Catalunya?”, ha afegit.

L’alcaldable, per altra banda, ha retret a l’alcaldessa Ada Colau, que no condemnés l’escarni que va partir al barri del Raval. “Va posar de manifest ben clarament allò que jo havia denunciat: la coincidència política i tàctica del nacionalisme radical i el populisme municipal”, ha denunciat Valls, alhora que ha assenyalat que és “una autèntica línia vermella que els responsables municipals no haurien de tornar a traspassar”.

“Els que volen línies vermelles amb l’extrema dreta han de ser també molt clars amb la violència d’aquí i amb els que se surten del marc de la llei, de l’Estatut o de la Constitució. És fàcil establir línies vermelles per a Andalusia i aquí estar de l’altre costat, amb els que no respecten els altres”, ha reblat Valls.

Manuel Valls
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Neferu, Barcelona, 14/12/2018 - 20:23

Exactamente Sr. Valls. Son obviamente lo mismo porque sus actos antidemocráticos son los mismos, tienen el mismo comportamiento, el mismo lenguaje, la misma intolerancia, el mismo fanatismo.

#6 Montse, Barcelona, 14/12/2018 - 18:51

Desde luego que no es normal como más de un suceso que ha ocurrido en Cataluña ocasionado por los que se cubren con la estelada. :-(

#5 Jordi BR, L'H, 14/12/2018 - 10:27

Petites diferencies: Uns són masclistes i volen treure drets a les dones; els altres on feministes.
Uns volen ilegalitzar i prohibir manifestarse i funcionar a tot el que pensi diferent; els altres volen eliminar els drets només de la ultradreta, això sí, usant mètodes molt condemnables

#5.1 Neferu, Barcelona, 14/12/2018 - 20:29

Los ultra izq. llaman fascistas y mal catalán a quienes respetan las leyes Constitucionales, a los que no siguen la religión fanática del procés. Los ultra derechas revientan las manis de los ultra izq. y está revientan las manis de los constitucionalistans y hacen escraches en las sedes, domicilios y comercios de los NO independentistas.

#4 opinador, Barcelona, 14/12/2018 - 08:28

en Cataluña se produce desde hace décadas un fenómeno que en cualquier otro lugar generaria desconcierto: los que dicen ser de izquierdas apoyan y se someten a los dictados de una de las derechas más retrógradas, aburguesadas y rapiñeras de occidente

dónde está el truco? sencillo, los que dicen ser de izquierdas en verdad no lo son

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/12/2018 - 07:33

Normal lo del boicot del homenaje a Cervantes. Según investigaciones del infalible Cucurull al frente del Institut de nova història de Catalunya, Cervantes ya era un peligroso militante de VOX cuando escribió El Quijote.