Publicitat
Política · 23 de Març de 2019. 10:04h.

Valls es compromet a acabar amb el top manta

"Els barcelonins no poden ser víctimes d'aquesta situació"

Valls es compromet a acabar amb el top manta

L'alcaldable per Barcelona Manuel Valls ha manifestat que el top manta és una "organització criminal" i s'ha compromès a posar fi a la venda ambulant en una entrevista aquest dissabte al matí a Catalunya Ràdio.

"Els barcelonins no poden ser víctimes d'aquesta situació. Hi ha hagut un efecte crida i l'Ajuntament ha ajudat al top manta a instal·lar-se. Barcelona no pot ser víctima d'aquesta situació i jo acabaré amb aquest fenomen" ha assegurat en l'entrevista.

Valls també s'ha mostrat partidari de l'expulsió dels manters que es trobin en situació irregular. "Doncs sí, s'ha d'actuar, Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Estrangeria, els que estan en situació irregular si, és clar, els hem d'expulsar, no són refugiats polítics" ha dit. "Quants top manta hi havia fa uns quants anys? 200, avui hi ha gairebé 2000. És una activitat il·legal, que mirin de trobar solucions" ha reclamat el candidat en l'entrevista.

Valls ha defensat la neutralitat de les institucions públiques respecte a la polèmica sobre els llaços grocs als edificis públics. "La Generalitat ha de ser neutra i és de tots els catalans" ha apuntat.

"Cada dia un nou llaç, una nova pancarta, això cansa molt al carrer, fa molt de mal a la política i no és responsable per part del president de la Generalitat. Això s'ha d'acabar, l'administració, el Palau de la Generalitat, l'Ajuntament han de ser de tots, neutrals, tothom pot tenir la seva opinió, es pot defensar ideals, idees, però la Generalitat ha de ser neutra, és de ser de tots els catalans" ha defensat l'alcaldable.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 25/03/2019 - 13:20

dudo mucho q las logias entren en el ayto. de BCN a traves de Valls para limpiar la ciudad y dejarla como debe de ser. Valls es tan peligroso como colau, es una faena q no haya un solo partido decente q se presente a la alcaldia de BCN, pobre ciudad, la q le espera en la proxima decada. Como los barceloneses no espabilen, lo llevan crudo.

#2 Cris, Barcelona , 23/03/2019 - 13:27

Top manta, delincuencia, okupas..... El pobre que salga, le dejan Barcelona con la peor nimagen en años. Colau ha sido un desastre institucional.