Publicitat
Política · 15 de Juny de 2019. 18:53h.

Valls li torna la pilota a l'Ara

"La premsa nacionalista és finançada avui per aquests poderosos"

Valls li torna la pilota a l'Ara

L'exministre francès ha fet referència a les crítiques rebudes en les quals es deia que el seu posicionament era "una operació d'Estat" i ha apuntat que "la premsa nacionalista és finançada avui per aquests poderosos" durant el seu discurs en la presa de possessió com a regidor a l'Ajuntament de Barcelona. "No té res a veure amb les operacions d'Estat o dels poderosos, i ho diuen aquells que vénen d'un partit que els poderosos el van fiançar de forma il·legal. O aquells on la premsa nacionalista és finançada avui per aquests poderosos" ha dit durant el seu parlament.

L'alcaldable de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha afirmat que "a Espanya no hi ha presos polítics i no hi ha exiliats, hi ha polítics responsables dels seus actes" durant el parlament que ha fet en la presa de possessió de diputat aquest dissabte a la tarda.

"A Espanya no hi ha presos polítics i no hi ha exiliats, hi ha polítics responsables dels seus actes. La justícia ha d'actuar com la política haurà d'actuar" ha manifestat durant la seva intervenció.

Valls ha defensat el vot a Colau per impedir que Barcelona tingui un alcalde independentista. "Hem de ser generosos, hem de ser oberts, aquí hi ha la nostra decisió de votar-la, senyora Colau. El més important era evitar que Barcelona tingués un alcalde independentista amb un alcalde que reclama una república fictícia i inexistent, sense condicions. Només hem demanat que el pacte fos entre comuns i socialistes" ha admès.

52076-valls.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 16/06/2019 - 10:04

¡Cómo rabian los indepes! Y eso que Barcelona había abdicado como capital de la republiqueta, según dijo el MHP Torra.

#2 Ramon, Barcelona, 15/06/2019 - 19:46

Valls es el millor polític que tenim a Catalunya. Al costat de la morralla que tenim aquí, no hi ha color No l'hem de desaprofitar. Ell podría ser el líder desacomplexat i preparat, capaç de plantar cara a la bogeria independentista.

#1 Protágoras, bcn.España, 15/06/2019 - 19:30

Valls está haciendo lo debe; cortar el paso al nacionalismo, Rivera lo que no debe. Carreras ha expuesto bien claro lo esperamos de C's. Debería mirara lo que le ha sucedido a Iglesias y tomar nota. No sea que Valls se convierta en un nuevo "Más Madrid" y a C's le pase como a Podemos.

#1.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 15/06/2019 - 22:46

Cs tiene que navegar entre los intereses de sus alas centroderechista, que busca el sorpasso al PP, y centroizquierdista (que creo mayoritaria, al menos en resto del país), que busca pararle los pies a la lepra amarilla. Es una posición política complicada: el voto a Cs es básicamente crítico y volverá al PPSOE a la menor cagada naranja.