Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2018. 13:07h.

Valls no serà alcalde només amb els vots de Ciutadans

L’alcaldable fa una crida al PSC

Valls no serà alcalde només amb els vots de Ciutadans

L’alcaldable de C’s, Manuel Valls, en una entrevista al diari Ara, explica que “no estic en cap partit. Amb una plataforma oberta, a Cs, això sí, ho he reivindicat sempre. És el primer partit a Catalunya i Barcelona. Tenir el recurs d’aquest partit i d’Inés Arrimadas és un plus per a la meva campanya, però no comptaré només amb Cs”.

“Som al principi de la campanya, i incorporaré molts elements del catalanisme moderat, gent que ve del Partit Socialista, del maragallisme. I gent independent. Aquests espais seran oberts a Cs, al catalanisme moderat, a l’esquerra, i buscarem la gent que siguin els millors per a Barcelona”, concreta.

En aquest sentit admet que pactarà “amb tots els que vulguin. Sobretot si soc la llista més votada. Hi ha una tradició que potser es respectarà, els socialistes. Primer, és la meva família política”.

“Barcelona necessita els socialistes. Jo els necessito. Potser ells em necessiten. Per això he fet aquesta crida al PSOE, a Pedro Sánchez i als socialistes catalans perquè vinguin a la meva plataforma. S’ha de ser generós. Crec que per als barcelonins seria una aposta molt generosa i potent”, considera.

També apunta que “hi ha independentistes que poden votar per un alcalde que vol recuperar Barcelona. La gent que ha votat CiU, Trias o Puigdemont perquè anaven contra el govern de Mariano Rajoy, la gent del seny que s’estima Barcelona, que sap que l’ordre és important, que són comerciants, aquesta gent no pot acceptar el desordre i l’aliança entre el populisme i el separatisme”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Neferu, Barcelona, 25/11/2018 - 20:27

Los partidos constitucionalistas deberían olvidarse de su lucha individual y unirse a Valls porque, es mucho lo que nos jugamos con Colau y su colla de nuevo en la alcaldía. Catalunya necesita un cambio radical en TODAS sus instituciones.

#7 Vlac, Barcelona, 24/11/2018 - 21:46

Yo, como jubilado, me dedico a ver como ha influenciado el 1-O en la economía catalana: Las de pisos de más de 500.000 € han bajado más del 40% . Terrazas de bares que siempre han estado llenos hasta la bandera, media entrada y días como el 21 y 22 de este mes, completamente vacíos. Estamos en depresión y solo saldremos de esta con Valls !

#7.1 Vlac, Barcelona, 25/11/2018 - 12:49

Perdonad, pero me he comido una palabra. Donde dice las de pisos, quiere decir las ventas de pisos. ( consultado con 12 inmobiliarias...).
El mismo porcentaje es aplicable también a las reservas hoteleras....

#6 Júlia, Barcelona, 24/11/2018 - 18:11

Valls es tozudo. Ya le han dicho que no cuente con el PSC,..que es - desde hace años- el criado servil del régimen separatista. Pues nada..ni caso!. Bueno esperemos que lo vea..antes de que sea tarde.

#5 Victor, Barna, 24/11/2018 - 18:04

Tranqui el PSC no te apoyará pero sus votantes si, en ese partido solo quedan los que cobran ya no hay militantes

#4 Tristram, 015, 24/11/2018 - 14:12

Manuel, el PSC te traicionará, tiempo al tiempo.