Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 20:14h.

Valls pesca a les files socialistes

L'historiador Joaquim Coll li dóna suport

La candidatura a l'alcaldia de Barcelona de Manuel Valls ha rebut el suport de l'historiador Joaquim Coll durant l'acte de presentació de la seva candidatura. L'exvicepresident de Societat Civil Catalana ha defensat la candidatura de Valls assegurant que "és l'únic alcaldable constitucionalista en condicions de ser el proper alcalde de Barcelona".

Coll ha descrit Valls com un polític "amb un bagatge cultural sòlid, que sap parlar clar i directe a la gent" i ha considerat que la presentació de la seva candidatura a Barcelona és "un gest de generositat i valentia" en un moment decisiu.

"Crec que cal donar la cara a favor de la candidatura de Valls" ha manifestat l'historiador, destacant les característiques que el fan un bon alcaldable. "Valls reuneix tots els ingredients que el fan mereixedor d'un suport públic des d'una àmplia transversalitat. No és un candidat de partit, és una figura de prestigi, independent, que prové d'una esquerra antidogmàtica. I alhora se sap entendre amb el centre liberal europeista i saber dialogar per arribar a grans pactes" ha apuntat.

Joaquim Coll amb Susana Gallardo, la parella de Manuel Valls
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat