Publicitat
Política · 10 de Març de 2021. 08:16h.

Valls tira la tovallola

No es tornarà a presentar com a candidat a l'alcaldia de Barcelona

Valls tira la tovallola

El president de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha anunciat en una entrevista al programa Bàsics de betevé que no es presentarà a alcalde de Barcelona a les pròximes eleccions, que se celebraran previsiblement el 2023. L'exprimer ministre francès defensa reinventar el projecte polític de Barcelona pel Canvi, amb el qual va presentar-se als comicis del 2019. "Però jo com a candidat, no", ha puntualitzat.

Valls ha dit que Barcelona pel Canvi té "de certa manera" data de caducitat perquè és un projecte polític per a un mandat concret, l'actual. També ha afegit que tan bon punt finalitzi el mandat "ajudarà de forma política, pedagògica i intel·lectual" en un projecte per a Barcelona que tingui una visió metropolitana, però no ha concretat si això vol dir marxar de la política municipal o quedar-se com a integrant d'un altre grup: "Mai se sap".

Preguntat per si tornarà a França d'aquí a dos anys, Valls no ha volgut aventurar-se i ha defensat el seu paper en la política barcelonina i en la francesa. "És interessant poder parlar un dia en català sobre Barcelona i un altre dia en francès. Sóc així, és la meva identitat, és la meva doble cultura", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Daniel, Tokio, Texas, 10/03/2021 - 10:16

Este sujeto fue otra de las grandes equivocaciones de Ciudadanos y se convirtio en uno de sus muchos enterradores.

#3 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, VALLS FRANCIA NO TE ESPERA , 10/03/2021 - 10:12

Pobre Alcaldesa ADA COLAU ,, Perdera un buen aliado sullo je je . ¿ SE HIRA A FRANCIA ? Se afiliara al P.P. Haora o al P.S.C. ? .. Pero esta claro con UN FRACASO Como el que tubo ya no quiere otro . NO QUIERE HACER MAS EL RIDICULO .EN FRANCIA Tampoco lo quieren mucho lo hiso tambien muy mal ..

#2 Lobisome, BCN, 10/03/2021 - 09:50

Si entre un ex-primer ministro de Francia y una activista disfrazada de abeja Maya, el respetable prefiere denigrar llamando "fracasado" al primero y elegir alcaldesa a la segunda, igual es verdad que ya va siendo hora de hacer las maletas y largarse de aquí pitando... no hay que confundir el patriotismo con el masoquismo...

#1 Jos, VNG (155, please...), 10/03/2021 - 09:33

Ha estat un blufff...Esperava una altra cosa.

#1.1 Mahmoud, Sabadell, 10/03/2021 - 13:33

Té vostè tota la raó. Aquest home ha estat una autèntica decepció.

#1.2 Lobisome, BCN, 10/03/2021 - 15:07

Hombre! un Bluff, no sé yo... si hubiera sido 4 años alcalde, podríamos decir que ha sido un Bluff... o no. Pero teniendo en cuenta el margen de maniobra que le han dado las urnas, es difícil juzgar. A mi, qué quieren que les diga, lo que cada vez me parece más un Bluff es (¡ay!) Cataluña...y a España le falta bien poco...