Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2019. 22:44h.

Valtònyc es cola en l'acte oficial de la Generalitat

Al costat dels consellers presos o 'exiliats'

L'acte institucional de la Diada que s'ha celebrat aquest dimecres a les 22.00 hores a la plaça Sant Jaume ha homenatjat els dirigents independentistes presos i als que estan a l'estranger emetent un vídeo amb imatges i frases de cadascun d'ells durant l'espectacle.

L'espectacle, que s'anomena 'Tornarem', vol defensar "els drets nacionals de forma cívica i pacífica" i ha comptat amb diverses actuacions artístiques. Entre les diverses actuacions de dansa i música s'ha projectat un vídeo amb imatges i frases dels dirigents independentistes presos i els que estan a l'estranger, que ha finalitzat amb frases dels exconsellers Toni Comín, Marta Rovira, Meritxell Serret, el raper Josep Valtonyc i l'expresident Carles Puigdemont.

L'esdeveniment, que s'ha iniciat amb la interpretació del 'Cant de la Senyera', ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Quim Torra, el president del Parlament Roger Torrent i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau. En acabar, els assistents han cridat "independència".

El raper Josep Valtonyc
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Xavi, Barna, 12/09/2019 - 21:30

Cuantos discos ha vendido en Bruselas? , Supongo que un artista como el , en el "exilio" y a la altura de Bob Dylan se lo rifan las multinacionales de la música para hacer giras.

#12 Las Sonrisas según Valtonyc, Viva el "pacifismo" prucessista, 12/09/2019 - 15:33

https://www.publico.es/sociedad/valtonyc-son-frases-versos-valtonyc-ira-prision-tres-anos-medio.html

Según Valtonyc, Puigdemont y él serán fachas hasta que la palmen: "El fascismo se cura muriendo"

Consejo, Valtonyc: no digas en Bélgica que vas a fusilar al presi de la República...

Perdón, al rey.

#11 Flanagan, En 18 meses nos vamos, 12/09/2019 - 15:24

Es a este al que usa para probar los alimentos antes de comérselos él? dicen que no se fía el fregonas por si lo envenenan...

#10 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 12/09/2019 - 13:57

Es cierto que Puigdemont tiene a Valtonyc de camarero en Waterloo?

#10.1 Veciana, Barcelona, 12/09/2019 - 15:44

No...lo tiene para limpiarle el wáter.

#9 Conclusió, Bcn, 12/09/2019 - 13:45

Ben mirat el procès ha estat un "tres en uno" per als vividors, fins i tot el Valtónic forani i alguns del turbant i mocador s'en han aprofitat a base de bé. És com la grossa de Nadal que sempre toca als mateixos mentre una colla d'ensarronats segueix manifestant i sacsejant banderetes de tots colors. No hi ha dubte que tot plegat és un "xoll