Política · 16 de Març de 2017. 22:52h.

Veïns de les Corts s’oposen a una residència de l’arquebisbat

Diuen tenir “documentació per sospitar que el seu ús real" sigui turístic

Veïns de les Corts s’oposen a una residència de l’arquebisbat

Imatge d'una protesta dels veïns (foto: Facebook)

Veïns de les Corts s’oposen a a la construcció d’una residència d’investigadors en uns terrenys que l’arquebisbat de Barcelona té als carrers Remeis i Galileu. Diuen que tot i tenir un ús de residència, tenen “documentació per sospitar que el seu ús real no sigui aquest” sinó un ús turístic encobert.

L’arquebisbat de Barcelona ho nega i ha pactat amb l’Ajuntament una reducció del volum de l’edifici. Els veïns asseguren que “només ha reduït tres habitacions”, un extrem que veuen insuficient.

Els veïns, que tenen el suport de la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats de les Corts, es queixen que el consistori “s´empari en què aquest és un projecte que no li agrada però que ha heretat del mandat anterior”. Afegeixen a més que estan “farts que els partits de l´oposició ens diguin que el govern podria fer més”. “Nosaltres no entenem de política, ni de l´organització i la burocràcia que hi comporta, però el que si sabem és que tots els experts urbanistes consultats s´han mostrat contraris al projecte”, reblen en un comunicat.

Demanen també a l’arquebisbat “que prengui consciència què no són un privat més”. “Considerem que haurien d´entendre que no poden anar en contra de la voluntat d´un barri”, conclouen.

  

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, la imaginacio al poder, 18/03/2017 - 13:58

I reobrir La Casita Blanca ?

En aquests moments historics i decisius i per la seva propia supervivencia la esglesia hauria de ser la primera interesada en eixamplar i assegurarse una clientela cada cop mes minvant i descreguda

I un bon polvo beneit sempre sera per agrair eternament

#1 Carlos Gomez, la imaginacio al poder, 18/03/2017 - 11:41

I reobrir La Casita Blanca ?

En aquests moments historics i decisius i per la seva propia supervivencia la esglesia hauria de ser la primera interesada en eixamplar i assegurarse una clientela cada cop mes minvant i descreguda. I les veins encantadisims.

I un bon polvo beneit sempre sera per agrair