Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2010. 11:05h.

Veïns mal avinguts

Ciutadans denuncia Reagrupament per cridar-los "botiflers, fills de puta" en l'edifici que comparteixen

Veïns mal avinguts

Porta de la seu de Ciutadans (foto: El Mundo)

Ciutadans ha denunciat Reagrupament per "insults, danys i coaccions", a l'edifici on ambdós partits tenen la seva seu, segons informa El Mundo. El partit d'Albert Rivera té la seu a la setena planta, i el de Joan Carretero a la novena. Ciutadans explica que dilluns, a la porta de la seva seu, es van trobar un cartell de l'organització de Joan Carretero que tapava el propi.

Dimarts, a Ciutadans van escoltar des de la setena planta crits de "fills de puta, botiflers, cabrons, marxeu d'aquí", i van decidir presentar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. "No permetrem que ens coaccionin", argumenta Albert Rivera. "Els treballadors de la seu estan atemorits", expliquen des de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 Llibertat, Barcelona, 16/07/2010 - 22:06

Es trist que en un país com aquest encara sigui el sensacionalisme més important que els problemes socials i económics d'un país. La gent de Reagrupament té altres feines molt més interessant que perdre el temps barallant-se, lluitar per una nació.

#61 Juanito, Barcelona, 16/07/2010 - 21:15

Mejor le iría el título: Ciudadanos tiene unos vecinos extremistas, mal educados y groseros.

#60 Ciudadanista, Barcelona, 16/07/2010 - 11:37

Debe tratarse del Reagrupament de almogávares supervivientes de la Edad Media. Hay que disculparles, no están todavía bien adaptados al siglo XXI. Lo suyo eran las batallas con permiso de saqueo y exterminio.

#59 Xarnego como Serrat, Barcelona, 16/07/2010 - 10:39

Esta noticia pone a cada uno en su lugar. Deja claro el talante fascista de Reagrupament, un nido de charnegos acomplejados y renegados pidiendo perdón por su origen murciano o andaluz, y CIUTADANS, un partido civilizado con seny.

#58 Carles, Barcelona, 16/07/2010 - 09:12

TOTS els Nacionalismes de l'història han fomentat la DISCRIMINACIÓ a base de AMENACES, AGRESSIONS, COACCIONS, CENSURA i REPRESSIONS. Veig que alguns de Reagrupament han après la lliçó i han decidit emular les joventuts hitlerianes.