Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2016. 14:46h.

Velades crítiques de Junqueras a Mas-Colell

El vicepresident recorda que ell no ha inclòs en els Pressupostos partides que no es poden cobrar

Velades crítiques de Junqueras a Mas-Colell

Junqueras, amb Mas-Collell, durant el traspàs de cartera

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha expressat velades crítiques envers el seu predecessor, Andreu Mas-Colell, per haver inclòs partides que no es podien cobrar durant la roda de premsa dels Pressupostos del 2017.

Junqueras ha recordat que hi havia "partides molt importants d'ingressos que no es van concretar" i que, en canvi, "ara no". El conseller, en efecte, ha evitat incloure partides de pagament pendents de l'Estat que, pel nivell de tensió política, són difícilment cobrables com la disposició addicional tercera de l'Estatut. En realitat ja va fer el mateix amb els Pressupostos del 2016 presentats el passat mes de maig.

El titular d'Economia, que ha evitat citar explícitament Mas-Colell, ha recordat que això "ha tingut com a conseqüència un increment de les factures a pagar, empitjorament dels terminis de pagament, dificultats per fer front a determinades responsabilitats i retards amb proveïdors de béns i servis o amb ajuntaments".

En el projecte de llei del 2007, els ingressos de difícil cobrament estan encerclats amb vermell com a "total d'ingressos no finalistes" i el mateix Junqueras n'ha fet esment durant la seva compareixença davant els mitjans al Parlament per presentar les línies mestres del projecte de llei.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 29/11/2016 - 19:38

Casualment Mas-Colell va fixar deficit fiscal en uns 2.500 milions, practicament la matexia xifra que va determinar el Borell i que res tenen a veure amb els fantasmagorics 16.000 millions amb que el mon ceballaudaire de la ma del gran Junqueras es va encarregar d´intoxicar a la muchachada.

#2 botifler1914, sINITACA, 29/11/2016 - 16:18

Gracias Señor por habernos traido a este mago de la finanzas públicas ( si es que tiene un ojo....)

#1 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 29/11/2016 - 15:57

Algu guardaria els seus estalvis en un banc dirigit pel Junqueras ?

Doncs ell gestiona els nostres, els de nostres fills i els dels nostres net. Aixo si, amb un inconmesurable amor per Catalunya

Doncs aixo.