Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2010. 16:44h.

Vendrell es va aferrar a l'escó per continuar cobrant de diputat

Va anunciar que plegaria de diputat després de la marxa de Piqué i ha aguantat fins el juny del 2009

Vendrell es va aferrar a l'escó per continuar cobrant de diputat

Francesc Vendrell va anunciar que abandonaria l'escó a l'octubre del 2007

L'exdiputat del PPC, Francesc Vendrell, s'ha recol·locat al Síndic de Greuges com a director de consum i territori; després d'abandonar l'escó al Parlament tres anys més tard que ell mateix anunciés la seva renúncia, quan el llavors president del populars catalans, Josep Piqué, va abandonar el partit a l'estiu del 2007.

Vendrell va anunciar a mitjans del juny passat que abandonava el seu escó parlamentari i el cedia a Pere Calbó, que anava en tretzè lloc a la llista electoral del PPC per Barcelona a les eleccions del novembre del 2006. Però la decisió que va fer efectiva fa poc més de dos mesos la va prendre quan es va produir la marxa sobtada de l'exministre i l'aleshores líder del PPC, Josep Piqué, -amb cop de porta inclòs l'estiu del 2007-.

Vendrell va dimitir el juliol de 2007 com a vicesecretari general de coordinació i acció política del PP català, el mateix dia que Piqué abandonava la presidència del PPC per discrepàncies amb la direcció estatal del partit. Fins i tot va posar data la seva renúncia com a diputat: com a màxim a l'octubre del 2007, però no s'ha produït fins aquest estiu.

Quan va renunciar al seu escó, l'exdiputat del PPC va manifestar que aquesta decisió "ja fa temps que l'havia pres". "Encara que pugui semblar contradictori, ara, a finals de legislatura, hi ha més feina i s'han de guanyar vots. I he arribat a la conclusió de deixar camp a d'altres persones que tinguin més temps", va apuntar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat