Publicitat
Política · 28 de Gener de 2010. 20:38h.

Vendrell repta Carretero

Reagrupament encara "ha de demostrar el seu suport electoral"

Vendrell repta Carretero

Carles Móra i Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

Xavier Vendrell no ha esmentat Reagrupament, però ha deixat anar un missatge sobre les seves expectatives electorals en la conferència pronunciada a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. "Que tothom ho tingui clar. L’esquerra independentista, amb majúscules, continua i continuarà sent Esquerra. No hi ha hagut més diputats ni diputades escollits en llistes independentistes en aquest país que els que han estat escollits amb Esquerra".

Vendrell ha assegurat que "en el proper Parlament de Catalunya l’únic segur és que l’independentisme continuarà tenint pes gràcies a Esquerra. Amb més o menys escons, Esquerra hi serà present. D’altres, encara han de demostrar el seu suport electoral".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pau, Barcelona, 31/01/2010 - 15:19

Que si Vendrell que si, tots sabem que si l'independentisme creix és gràcies a tu i a Esquerra.
El que no entenc és que si l'independentisme creix tant .. com és que ningú pensa votar per Esquerra?
Jo mateix no penso votar per tu i soc independentista.

#11 Mr. X, bcn, 29/01/2010 - 17:02

Republicà (bcn): la diferència avui dia entre Esquerra i Rcat és que a tu t'agrada signar els comentaris com a "Republicà", mentre que la independència de Catalunya és l'única prioritat per Rcat. Sou republicans, d'esquerres i res més

#10 Valentí, Mora d'Ebre, 29/01/2010 - 15:54

Els únics diputats independentistes que hi hagut al Parlament de Catalunya des de la restauració de la democràcia han estat sota les sigles d'Esquerra, la resta són invents...temps al temps

#9 Andreu, Figueres, 29/01/2010 - 15:48

Com es nota que a Esquerra estan cagats, literalment cagats de por, davant la que els ve a sobre amb les eleccions. Quedaran per darrera de Reagrupament i d'ICV. A la cua, per haver traït el país.

#8 Josep M., Terrassa, 29/01/2010 - 15:47

No es parla de Reagrupament ni de'n Carretero per boicot dels mitjans de comunicació, però els d'Esquerra estàn cagats de por; sino, ni els esmentaríen.
Saben que Reag. pot cavar la la seva tomba; i jo ho espeo i hi colaboro tant com puc.