Publicitat
Política · 15 de Juny de 2010. 13:49h.

Vendrell triga tres anys en abandonar el seu escó

Ho va anunciar l'estiu del 2007 després de la marxa sobtada de Josep Piqué

Vendrell triga tres anys en abandonar el seu escó

Francesc Vendrell va anunciar que abandonaria l'escó a l'octubre del 2007

Finalment, gairebé tres anys després d'anunciar que abandonaria la seva acta de diputat al Parlament, Francesc Vendrell ha deixat el seu escó parlamentari a Pere Calbó, que anava en tretzè lloc a la llista electoral del PPC per Barcelona a les eleccions del novembre del 2006. La marxa sobtada de l'exministre i l'aleshores líder del PPC, Josep Piqué, -amb cop de porta inclòs l'estiu del 2007- el va deixar en una situació delicada i aleshores va anunciar que també deixaria el grup parlamenari del PPC.

Vendrell va dimitir el juliol de 2007 com a vicesecretari general de coordinació i acció política del PP català, el mateix dia que Piqué abandonava la presidència del PPC per discrepàncies amb la direcció estatal del partit. Fins i tot va posar data la seva renúncia com a diputat: com a màxim a l'octubre del 2007, però no s'ha produït fins ara.

El ja exdiputat del PPC ha manifestat que aquesta decisió "ja fa temps que l'havia pres". "Encara que pugui semblar contradictori, ara, a finals de legislatura, hi ha més feina i s'han de guanyar vots. I he arribat a la conclusió de deixar camp a d'altres persones que tinguin més temps", ha apuntat.

En declaracions a Rac-1, Vendrell considera que així "ajudo més el partit" i ha manifestat que ho deixa per "una barreja de raons personals i polítiques positives i negatives en els dos casos. Tinc un sentiment de final d'etapa, d'agraïment i que potser m'he equivocat amb algunes coses". Per últim, ha descartat "la possibilitat d'involucrar-me en un altre projecte polític".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Babau, Barcelona, 15/06/2010 - 14:08

com que deixar l'escó "tras el verano" però si s'acaba la legislatura després de l'estiu, deixarà l'escó un mes o dos abans de les eleccions... ?? :S