Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2019. 12:41h.

Venjança per Coripe

Pinten la seu del PSC després de l'incident a la localitat sevillana

Venjança per Coripe

Pintades a la seu del PSC a Barcelona

La seu del PSC ha aparegut aquest dilluns amb pintades de color groc com a revenja per la crema d'un ninot l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la localitat sevillana de Coripe, que està governada pels socialistes.

“Coripe, crema, vergonya” és el missatge que es pot llegir en una de les pintades que han fet a la façana de la seu del PSC a Barcelona. Una altra diu “PSC calla, Iceta balla”. La candidata del PSC per Barcelona a les eleccions generals, Mertixell Batet, ha demanat a twitter que “ja n'hi ha prou d'intolerància i d'atacs a la convivència”.

De la seva banda, el secretari d'organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha afirmat a la mateixa xarxa social que “hem condemnat i seguirem condemnant tots els actes d’intolerància i avui denunciem els que patim nosaltres”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Oriol, BCN, 23/04/2019 - 11:01

Fer guixades a la paret és una cosa molt lletja, com deia la meva àvia, que en pau descansi. Però parlar de "venjança", o fins i tot de "violència", com el meu estimat col·lega comentarista, és una mica exagerat, oi?

#1 Jose Garrido, Granollers, 22/04/2019 - 13:05

Y luego los violentos son otros. Esta es su visión de la democracia: violencia y vandalismo. Y luego los fascistas y los intolerantes son los demás.