Publicitat
Política · 5 de Maig de 2021. 17:15h.

Vergés acusa Ayuso d'haver copiat el protocol de les eleccions

Destaca que Madrid ha tingut “100.000 casos més” de covid que Catalunya

Vergés acusa Ayuso d'haver copiat el protocol de les eleccions

La consellera de Salut, Alba Vergés, en declaracions a RAC1, ha manifestat que “respecte Madrid, hi ha una evidència d'escala en la mortalitat. També 100.000 casos més en tota la pandèmia. Han hagut d'afrontar aquestes eleccions, ens n'han copiat el protocol”.

“La normalitat del carrer no és la dels centres sanitaris. Van fer un hospital despullant-ne els altres de professionals. Nosaltres ens hem dedicat a enfortir la sanitat pública i ells han convertit la normalitat en una fal·làcia i han utilitzat la paraula llibertat de la manera més barroera possible”, ha afegit.

“Això d'anar al Suprem és una solució del govern espanyol a la ineptitud dels sis mesos d'estat d'alarma de posar un marc més estable. No han fet res en aquest sentit. Dir d'anar al Suprem em sembla treure's la responsabilitat de sobre. Hem de poder prendre les decisions aquí i el tribunal ho vegi així”, ha valorat.

En referència al dinar del Barça a casa de Leo Messi ha recordat que “els futbolistes són icones, persones que transcendeixen la seva professió. Ens hem d'ajudar les persones amb projecció pública. No ajuda. Amb aquesta obertura la gent pot tenir la sensació que això ha acabat i no”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 06/05/2021 - 15:28

Cuántos años tiene la tía está, es más cuanto le pagamos par que tenga el comportamiento de un parvulito, seño seño la Ayuso me está copiando, para mirar y no hechas gota

#16 A., Barcelona, 06/05/2021 - 09:51

Ens han copiat? Doncs bé per ells. No com vosaltres els llacistes patriotes que quan els "feshistas" fan coses bones no gosseu copiar perque clar, vosaltres no feu coses impures. El nivell dels polítics catalans és patètic

#15 Figueras, Figueras, 06/05/2021 - 08:56

Ens han copiat el protocol? Mare meva, i si fós cert quin problema hi ha? Que mori gent però sense copiar el protocol, tia, fes-nos un favor, DIMITE, no tens cap sentit del ridícul.

#14 L. M. G. L, Sitges, 06/05/2021 - 07:40

Como vosotras y vosotros la democracia en toda la Administración, en los centros educativos no universitarios públicos brilla por su ausencia.
Doblemente barriobajera utilizar el vocablo democracia, carente de valor alguno.
A modo de ejemplo, real y palmario:
https://www.sindicat.net/e/1309/
A muchos no engañáis ya, aún quedan manipulados Verg

#12 Leonor, Figueres, 05/05/2021 - 21:57

Pobre consellera happyflower, a la ayuso no llegas a hacerle sombra ni en una uña del pie. Mucho tienes que aprender de ella.