Publicitat
Política · 25 de Març de 2020. 20:38h.

Vergés no confirma l'informe dels 13.000 morts

La consellera de Salut només admet "diversos escenaris"

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha confirmat ni desmentit que a Catalunya es pugui arribar a la xifra de 13.000 morts a conseqüència del coronavirus com advertia un informe del Departament de Salut publicat aquest dimecres pel periodista Carles Enric. Vergés, preguntada aquest dimecres sobre si la Generalitat "preveu 13.000 morts", ha evitat respondre afirmant que "nosaltres estem treballant amb diversos escenaris i els tenim tots a sobre la taula".

"Nosaltres estem treballant amb diversos escenaris i els tenim tots a sobre la taula" ha assegurat la consellera. "Sempre amb tota la informació veure el que està passant en altres països i anticipar-nos. Per això vam decidir ja fa dies signar aquesta resolució que marcava que era necessari el confinament total a casa nostra, era molt necessari poder atendre quedar-nos a casa" ha apuntat en la resposta.

"Vam decidir firmar aquella resolució que marcava que era necessari el confinament total a les nostres cases" ha recordat la consellera. "Vam enviar aquella resolució per ser valorada pel Ministeri, que encara no ha donat resposta. Només podrem canviar l'evolució de la corba, aplanar-la i que les conseqüències no s'allarguin al temps si complim estrictament el confinament total de quedar-se a casa. És la mateixa proposta que avui fem per a la Conca d'Òdena" ha insistit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat