Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2020. 12:49h.

Vergés planta Sàmper "cinc minuts abans"

El conseller d’Interior compareix sol malgrat l'augment de casos de covid

Ni la consellera de Salut, Alba Vergés, ni cap representant del seu Departament ha comparegut en la roda de premsa amb motiu del Cap d’Any malgrat que avui les dades mostren un empitjorament de la situació de la pandèmia a Catalunya.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha estat preguntat per aquest fet, i ha reconegut que “m’he assabentat cinc minuts abans de la compareixença. No ho sabia. Es la convocatòria que fem cada dilluns i cada dimarts. No puc donar més resposta perquè no la conec. Entenc que hauran considerat que no era necessari”.

D’altra banda, Sàmper ha recordat que “continuen vigents les mateixes mesures per aquesta nit”, que inclou el toc de queda a partir de la una de la matinada i la limitació a trobades de 10 persones de dues bombolles diferents.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Campi qui pugui, Barcelona, 31/12/2020 - 16:26

D'això s'en diu coordinació, així ens va per CAT

#3 Marcial, Santa Coloma, 31/12/2020 - 14:27

La consellera está por las calles de barcelona coordinando el plan del govern de nochevieja, trabajando para que ningún ciudadano se salte las normas. Le espera una jornada muy intensa. Es broma, buen año a todos.

#2 Sergi, Bcn , 31/12/2020 - 14:07

Para cobrar si estamos.

#1 Benet S., Barcelona, 31/12/2020 - 13:11

Aquesta trepa d'ineptes, irresponsables i mediocres no tenen la més minima dignitat per tenir presencia a cap escenari, ni public ni privat, son la personificació de la mala educació i de la calaverada permanent. La pànfila de sanitat quan salti del càrrec es d'esperar que no pugui passejar pels carrers tranquilament perque l'ha fet molt grossa.

#1.1 Neferu, Barcelona, 31/12/2020 - 13:28

Son todo eso que dices y más pero te aseguro que si salta saldrá por una puerta y entrará por otra como otra más de las recolocaciones que estamos viendo y por supuesto que podrá ir por la calle tanquila y ufana por dos motivos: uno, que no tiene vergüenza, y dos, porque los ciudadanos estamos o están, anestesiados y aguantan lo que les echen