Política · 25 de Gener de 2023. 13:41h.

Vergés talla Vox quan parla d'immigració

"Li dono l'oportunitat de retirar aquestes paraules"

Vergés talla Vox quan parla d'immigració

La presidenta en funcions del Parlament, Alba Vergés, ha tallat diverses vegades el líder de Vox, Joan Garriga, quan aquest feia referència, de manera directa o indirecta, a la immigració.Garriga ha criticat que "davant els 340.000 aturats de Catalunya, la setmana passada anuncien que destinaran 19 milions d'euros per contractar 630 immigrants il·legals. Un autèntic despropòsit des del punt de vista jurídic, econòmic i social".

"Unes mesures que legitimen el delicte, disparen l'efecte crida i utilitzen de manera irregular els diners de tots els catalans", ha afegit.

En aquest punt, Vergés li ha retret que "està vinculant una altra vegada immigració i delinqüència. Aquest discurs d'odi no té cabuda al Parlament. Li dono l'oportunitat de retirar aquestes paraules".

"No se n'ha assabentat del que he dit, perquè no he vinculat absolutament res. Si em deixa continu", ha replicat Garriga. "Continueu però sí que ho ha fet. Li dono l'oportunitat de retirar les seves paraules", ha insistit Vergés.

Garriga ha tornat a repetir les mateixes paraules i la presidenta en funcions li ha tornat a tallar: “ho està tornant a dir. No ho retira, ens ha quedat clar”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 Capit@n España, Purgandus populus!!, 26/01/2023 - 11:04

El detenido como presunto autor del ataque mortal en dos iglesias de Algeciras al grito de "muerte a los cristianos" y “Alá es grande” es Yasine Kanjaa, nacido en Marruecos en 1997. Se encontraba en situación irregular en España, pendiente de la resolución de un expediente de expulsión.

"casa nostra, casa vostra"

#22 Senen, Tarragona, 26/01/2023 - 02:04

Cada vez que hacen esto, 1.000 nuevos votantes se pasan a VOX
La prueba del algodon es bien sencilla: vamos a ver si VOX sube o no en las proximas autonomicas.

#21 Yomismo, Sevilla, 26/01/2023 - 00:38

En ningún país del mundo se contratan inmigrantes ilegales, a los ilegales se les expulsa. Y se hacen llamar nacionalistas los ultraglobalistas de ERC, JxCAT y CUP. No les dará vergüenza del daño que están haciendo a Cataluña esta panda de ultraglobalistas que dicen ser catalanistas.

#18 sergi, Bcn, 25/01/2023 - 18:51

Pero estos no van diciendo que en el parlament se puede hablar de todo? Ya se ve que lo querían decir es lo que ellos quieran.

#17 Sergi Sergio, Barcelona, 25/01/2023 - 18:34

Pero no decian todos estos que en el Parlament se podia hablar de todo???, ya vemos que no, que se puede hablar solo de lo a ellos les interesa y les conviene, vamos, lo de siempre.