Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2014. 15:28h.

“Vergonya aliena”

Crítiques sobiranistes a 'L’endemà': “Per moments m’estic tornant a sentir espanyol”

“Vergonya aliena”

Isona Passola

‘L’endemà’, el documental d’Isona Passola sobre la independència emès per TV3, va aixecar un gran enrenou a twitter. El hastagh #LendemaTV3 va ser trending topic, malgrat que la majoria d’opinions van ser crítiques, inclús des del sobiranisme. Aquestes són alguns dels comentaris que va provocar el documental.

- Em sap molt de greu #LendemàTV3 (Anna Arqué Solsona ‏@anna_arque)

- Estic convençut -vull estar-ne, vaja- que molts professionals d @tv3cat ahir van tenir vergonya aliena veient #LendemaTV3. Urgeix canvi de rumb (Roger Vilalta ‏@rogervilalta)

- Després de veure #lendemàTV3 tinc ganes de desfer la 'V' a càmera ràpida! (@provoCATdora)

- Ser indepes no vol dir tenir minvades la capacitat per sentir vergonya aliena veient #LEndemàTV3 (Els9NGats #SiSi ‏@AlbaILLA)

- Jo és que una película o documental d'algú que critica a uns treballadors en vaga no me la miro #lendemaTV3 (Baptista Silanes ‏@bsilanes)

- Fa uns mesos @isonapassola rajava de @tv3cat per haver fet vaga el dia dels Gaudí. Avui li han compensat amb propaganda gratuita #lendemaTV3 (Sem Pons ‏@semsymbol)

- Això de #lendemaTV3 és una operació del CNI, no? (Ramon Mercader ‏@RamonMercader1)

- Pantalla superada fa anys. #lendemaTV3 (Lluís Gibert ‏@lluisgibert)

- Crec molt més en @sumate_asoc que en pelis com #lendemaTV3 per a arribar a indecisos i indiferents. (Ignasi Bonet #SíSí ‏@Ignasi_Bonet_)

- Algú realment pensa que després de veure #LendemaTV3 hi ha nous independentistes? #SiSeguimAixíPerdrem (Ulldepoll ||*||)

- L’endemà, una més de TV3 per fer el discurs fàcil. Entenc les queixes dels no-independentistes amb TV3. Això ja cansa #LendemaTV3  (Albert Parera ‏@parera6)

- Em sap greu (vaig participar en el micro-mecenatge) però #LendemaTV3 m'ha destrempat. Arriba amb 2 ó 3 anys d retard. Ja som en un altra ona (D9NielCS58 1121V ‏@DCS_58)

- A mi, m'ha semblat una merda #LendemàTv3, com em va semblar una merda Pa Negre (Marc Coma i Puig ‏@marccomapuig)

- He seguit #LendemaTV3 per un tema de patiment patriòtic, però entenc que qualsevol indecís fa estona que ha apagat la tele. O l'ha cremat. (Jordi Pueyo ||*|| ‏@jordipueyo)

- Que em tornin els meus diners. Hi ha arguments més poderosos #LendemaTV3 (Calaix Nikov *X ‏@CalaixNikov)

- Per moments, m'estic tornant a sentir espanyol #LendemàTV3 (Marc Coma i Puig ‏@marccomapuig)

- Si Rajoy és qui fa més independentistes, últimament @tv3cat és qui més en resta. (Marta Ribas ‏@martaribasfrias)
 
- Es pot ser independentista, catalanista, d'ERC, tenir una estelada al balcó i veure a #lendema un insult a la intel·ligència #LendemaTV3  (Marc Espin ‏@EsPeriodismo)

-#lendemaTV3 Onanista, mediocre i patètic. A qui volem convèncer així. És podia haver fet millor. (Ricard Rofes ||*|| ‏@rrofes)

- Quina decepció #lendemaTV3 És precisament el que no s'ha de fer, just com no s'ha de fer (Ramon Ollé ‏@ramonolle)

- El que mes m'agrada de la tele és la facilitat de deixar amb la paraula a la boca al que em tracta de tonta. Un botonet i callen! Adéu #lendemaTV3 (Marta Ribas ‏@martaribasfrias)

- #LaMaratoTV3 i #lEndemàTV3 són la mostra de quan podem ser un gran país o de quan un país petit. De l'orgull a la vergonya. (Joan Guirado ‏@joanguirado)

La directora del film, Isona Passola, va comentar al respecte que “jo no bloquejaré a ningú. M'interessa l'opinió de tothom. Quan hi ha insults es demostra falta arguments. El SíSí és cívic sempre #LendemaTV3”.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#28 ALEX, BCN, 07/01/2015 - 19:13

L´Endema, fabrica d´espanyolistes

#27 laura, barcelona, 19/12/2014 - 23:00


Per mi tot el que diuen es cert encara que sigui lleig de dir . Las queixes dels sobiranistes potser sigui el tabu de la dona maltractada, que s horroritza i es culpa nomes de pensar en verbalitzar ho.

#26 Tomppa, Sabadell, 19/12/2014 - 10:01

Sóc també critic de l'endema ... però escollir únicament piulades critics sobre milers es una fanatisme fastigosa ... vaig a vomitar ... com passa sempre llegint aquesta lloc preferit de la gent més merda de Catalunya.

#26.1 ccc, bcn, 19/12/2014 - 13:30

vigileu e-noticies q us senyalen amb el dit

#26.2 Carles #Sócmerda, Barcelona, 19/12/2014 - 17:58

#Sócmerda perquè? Perque penso diferent a tu? Gràcies Tomppa, gent com tu sou una màquina de fer espanyols a Catalunya!!!

#25 Ramon Pascual, Lleida, 18/12/2014 - 23:12

Quina manera de robar més descarada la d'aquesta tia. Quin país de pandereta tenim!!

#24 Ccc, Bcn, 18/12/2014 - 23:02

Aixi es el secesionisme, no us agrada ni a vosaltres mateixos quan us mireu en el mirall