Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2010. 16:42h.

Vetat com a conferenciant el tertulià que va insultar Geli

Suspesa una xerrada del periodista d'Intereconomía a Ciudad Real

L'Ajuntament de Ciudad Real ha suspès una xerrada del periodista d'Intereconomía Eduardo García Serrano, a causa de la pressió de diversos col·lectius que han denunciat que es convidés una persona que va titllar de "guarra", "puerca" i "zorra repugnante" la consellera de Salut Marina Geli.

Convidat per la regidoria d'Igualtat de Gènere del consistori manxec, García Serrano havia de fer una conferència el proper dia 16 sota el títol: Pèrdua de la consciència nacional espanyola.

Segons informa el diari Público, la protesta va aplegar 134 signatures contràries a la presència del periodista d'Intereconomía a la web Actuable. El diari també explica que García Serrano va qualificar el membre de l'executiva del PSOE, Pedro Zerolo, de "maricón" i a l'escriptor, Antonio Gala, de "maricona vieja".

García Serrano, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi, Tarragona, 13/11/2010 - 10:33

Este hombre es una MAQUINA. L averdad ofende la amistad. Si fos independentista molts de vosaltres l´aplaudirieu amb les orelles. Com vau fer amb l´hipocrita d´en rubianes.

#8 josep, Barcelona, 12/11/2010 - 12:03

Aquest senyor com a mínim va tenit la decència de demanar perdó. Pepe Rubianes, no ho va fer, Pedro Castro tampoc ho va fer titllant de tonto los cojones als votants de dretes i Joan Tardà amb lo de mori el Borbó tampoc. Aquí o tots balnc o tots negre.

#7 Ignasi, Barcelona, 11/11/2010 - 21:26

El que no puc entendre es com certes marques es dignen a anunciar-se a Intereconomia com si fos una televisio normal i corrent. Si t'anuncies alla quedes retratat. Proposo boicot a totes les marques que paguen aquest canal fastigos de TV!!

#6 contdown, barna, 11/11/2010 - 19:26

Home, ja no m'enrrecordaba del senyor educat, ben parlat i demócrata tol.lerant. Jo lo de la Geli ho trobo fastigós, però que aquesta pseudopersona parlés així de la Consellera en una tv i acabés com a víctima només passa a España

#5 pep, manresa, 11/11/2010 - 18:40

A mi particularment aquest paio em subministra grans dosis d'adrenalina independentista cada vegada que el sento, és tan fatxa que en lloc de criticar Felipe Gonzalez per ser la X del GAL com feien els altres peperos i siudadanus, ho feia per no haver matat més gent poguent-ho fer