Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2018. 09:01h.

Via d'aigua al PSC de l'Hospitalet

Dos dirigents anuncien la seva marxa

Via d'aigua al PSC de l'Hospitalet

Dos dirigents de l'Hospitalet han anunciat la seva marxa, després que ja ho fes dies enrere tant l'exalcalde de la ciutat, Celestino Corbacho, com l'exregidora Fernanda Sánchez Alcántara. En aquesta ocasió, han estat els dirigents Mariano Porras i Clemente Murillo qui han decidit abandonar el partit.

Mariano Porras, que ha demanat la baixa com a militant, era el president del Consell de la Federació de a la ciutat. En l'actualitat és secretari d'organització de la comissió de justícia del PSC i delegat de justícia. Per la seva banda, Clemente Murillo, que malgrat plegar encara no hauria presentat la seva carta de renuncia, és extinent d'alcalde a l'Ajuntament de l'Hospitalet.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jose Vicente Muñoz Gomez, L'Hospitalet de Llobregat, 05/02/2018 - 22:23

En el PSC de LHospitalet somos muchos más los que pensamos que al partido hay que ayudarlo sin pensar en uno mismo sino todo lo contrario pensando en los ciudadanos/as a los que nos debemos. Yo como otros muchos he decidido no dar pábulo a la especulación después de haber sido y estado en puestos de responsabilidad política en el PSC de L´H.

#2 M. Pilar, Barcelona, 05/02/2018 - 19:19

I qui són aquests? Doncs, què li farem!!!

#1 Marta, Girona, 05/02/2018 - 11:07

La gran bestia es no disposar d'una federació catalana del PSOE. Aixo el socialisme a Catalunya ho ha pagat molt car.