Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2009. 23:36h.

Vicent Partal: "encara no he sentit el president Montilla"

El director de Vilaweb es queixa que defensi la Falange, però no els ciutadans d'Arenys

El director de Vilaweb, Vicent Partal, ha equiparat el referèndum d'Arenys de Munt amb unes eleccions en l'acte a favor i ha assegurat que "no vull que voteu, vull que voteu que sí". El periodista ha recordat que "les eleccions es guanyen vot a vot" i ha criticat que el president de la Generalitat, José Montilla, "defensés el dret de la Falange al seu dret a manifestar-se i encara és hora que li senti una sola paraula a favor dels ciutadans d'Arenys". Partal ha estat una de les personalitats que han intervingut en l'acte a favor del referèndum celebrat aquest dissabte.

Vicent Partal, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Montserrat, Barcelona, 13/09/2009 - 21:29

Partal: fins ara no surts? O és que t\\\'adones que la truita comença a canviar i no vols que t\\\'enganxi al bàndol perdedor?

#11 Montserrat, La Catalunya analfabeta del Montilla i cai, 13/09/2009 - 14:12

Em faig creus com encara queden catalans que es sorprenen de l?actitud del Montilla. V. Partal i cia, on viviu? que te?n fots de la parròquia o què? ara vindreu a dir que no coneixíeu al personatge? una mica de serietat i ètica, si us plau.

#10 quina trepa, Barna, 13/09/2009 - 13:09

Catalunya catalana (lleida) --espanyol camuflat per a desprestigiar els catalans, va canviant de nick i o be fa comentaris espanyolistes o be es fa passar per catala fent comentaris xenòfobs... moderadors on sou??

#9 joan, s, 13/09/2009 - 13:05

El comentari de "catalunya catalana" és evident que l'ha escrit un quintacolumnista espanyol. Els independentistes no pensem així, ni el grup independentista més radical defensa això.

#8 joan, manresa, 13/09/2009 - 13:03

Sr.Vicent.El Sr.Montilla no la sentit ni el sentirá...Només lleguir l'entrevista feta al diari l'AVUI,ya un pot veure el taranná d'aquest Senyor.Porta un traje que li ba gran com las calçes dun capellá...A més la seba ideologuía es jacobina,dit tot,