Publicitat
Política · 24 de Març de 2009. 11:44h.

Vicent Sanchis compara els Mossos amb "una policia colonial"

El periodista denuncia que "els senyors que atonyinen bramen en castellà"

Vicent Sanchis compara els Mossos amb "una policia colonial"

Mossos, a Canaletes

El periodista Vicent Sanchis ha denunciat, en un article d'opinió a l'Avui i en referència a les carregues policials, que "hi ha un detall final encara més bèstia. El periodista Manel Cuyàs l'ha denunciat i molts se n'han burlat. Imbècils. I perdó. Els senyors que atonyinen bramen en castellà i els atonyinats protesten en català. Miri, conseller Saura, no calia tant de pas ni tant de viacrucis per arribar a la creu. El detall no és determinant, però és feridor. Policia colonial o policia colonialista, tant se val".

Sanchis, que titula l'article 'Els Mossos, a més, Mozos', considera que Saura "l'ha feta ben agra. Enhorabona. El càrrec li va ample. Pot posar tant d'orgull i tanta testosterona com vulgui damunt la taula, però el desborda. L'esquerra ha considerat al llarg de la història la dreta moralment abjecta. Inferior. Actuï en conseqüència. En nom d'aquesta moral, vostè hauria de dimitir. No ho farà. I així anem fent. Fins a la pròxima càrrega". 

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 PedroC, Barcelona ESPAÑA, 24/03/2009 - 21:05

Se puede ver desde muchos puntos de vista. Para mí y para muchos,la gentuza que se manifestaba,ladraba en catalán.

#18 Ona, Valls, 24/03/2009 - 20:39

El que ha passat es que desde que el Monti es Presi, ha volgut que entresin tricornis i killos als mossos, per alló de la crosta..........Ai ERC. que deixaràs d'existir.........

#17 Ramon, Lleida, 24/03/2009 - 20:25

Aquets Mossos castellanots ja se sap, poc cervell i bestalitat. Els Mosssos de fa un anys que eren tots catalans tenien molta millore premsa i eren molt mes profesonals, pero amb els espanyolots ja se sap, el pitjor del nostre pais.

#16 XAVIER, BCN, 24/03/2009 - 19:04

I alguns periodistes (?) bramen en català.

#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/03/2009 - 16:33

Sanchís se equivoca Esta no es una policia colonial sino una policía señorial que obedece a una casta dirigente que, como en la Edad Media, gobierna como si tuviera vasallos y no ciudadanos sin más ley que su apetencia de poder
El Tripartit nois atropella