Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2011. 11:51h.

Vicepresidents a dojo

L'Àrea Metropolitana de Barcelona té vuit vicepresidències

Vicepresidents a dojo

Trias, el dia del seu nomenament com a president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

El president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Xavier Trias, ha creat vuit vicepresidències de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ha nomenat per als càrrecs els regidors: Antoni Vives (CiU), Assumpta Escarp (PSC), Nuria Marín (PSC), Lluis Tejedor (ICV), Jordi Portabella (ERC), Antoni Poveda (PSC), Joan Trullén (PSC) i Sònia Recasens (CiU), segons informa el Butlletí Oficial de la Província.

La decisió va ser presa a canvi que Trias fos escollit president el passat 21 de juliol gairebé per unanimitat -a excepció del PPC, que es va abstenir- amb els vots de CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC. Però ara aquest organisme, que va substituir el 1987 la Corporació Metropolitana de Barcelona, té més viceprsidents que àrees de govern: Administració i Territori, Transport i Mobilitat, Medi Ambient, Planificació estratègica i Desenvolupament econòmica.

De fet, els vicepresidents executius són Antoni Poveda (Transport i Mobilitat), Assumpta Escarp (Medi Ambient); Joan Trullén (Planificació estratègica) i Sònia Recasens (Desenvolupament econòmic).

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 luis, barcelona, 11/08/2011 - 11:00

¿A alguno de estos ELEMENTOS les hacen esperar UN AÑO Y MESES para un scaner de prostata?
AH, CLARO es que Madrid nos roba

#7 joan, manresa, 10/08/2011 - 19:04

El Casal,18,55h.---Altre fet per pixar i no treure gota...,pobre Sr.Trías,el preu politic que haurá de pagar al no tenir mayoría...,i els altres ,els voltors no dexarán anar aquesta carnada....Srs. de CiU,posin imaginació al poder,inteligencia i astucia...,hem d'anar a las Veguerías,agradi o no

#6 emilio, a, 10/08/2011 - 18:46

Consejo comarcal del Barcelones, Diputacion de Barcelona, la Generalitat, el Ayuntamiento de Barcelona, la Delegacion de la Generalitat en Barcelona, la Delegacion del Gobierno en Barcelona y Area Metropolitana de Barcelona..... ¿ pero esto que es?

#6.1 guillem, bcn, 11/08/2011 - 11:28

T'oblides de la delegació de les institucions europees a Barcelona. Clar que animen als joves a crear empreses, qui si no pagaria els sous de tots aquests. Això sí que és una bicoca i no els funcionaris mileuristes per oposició!

#6.2 jajajajajaaaaaaaaa, Barcelona, 11/08/2011 - 14:11

esto solo pasa aqui LOS CONSEJOS COMARCALES QUE NOS CUESTAN 546 MILLONES DE EUROS AL AÑO NO LOS TIENE OTRA COMUNIDAD AUTONOMA, PARA QUE SIRVEN ?

#5 Alan, Barcelona, 10/08/2011 - 15:57

No no. Es madrid que nos roba. Madrid nos obliga a tener 8 tios con sueldazo , coche oficial, tarjeta a cargo del ayuntamiento secretarias etc.
Es madrid que nos roba...

#4 Hacen el agosto, Barcelona, 10/08/2011 - 14:01

Mientras cierran las urgencias, los convergentes hacen el agosto nombrando cargos a diestro y siniestro, en estos días en que la ciudadanía aprovecha para desconectar y se siguen menos estas cosas. Bravo, nos la meten doblada y se asignan sillas con buen fajo de billetitos.