Publicitat

Borràs recorda que els antisistema van impulsar l'article 25.4 del Parlament

Víctima de la CUP

La presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, ha recordat que l'article 25.4 del Parlament, que estableix que la mesa haurà d'acordar la suspensió immediata dels drets i deures d'un diputat quan se li obri judici oral per delictes de corrupció, va ser impulsat per la CUP.

Borràs ha defensat, en una sèrie de piulades, que "la finalitat amb què l'article 25.4 va ser impulsat per la CUP: es defensa que la suspensió s'ha de produir quan hi ha 'corrupció lucrativa' (posar la mà a la caixa per a lucre personal) i ja ha quedat evidenciat que aquest no és el cas.

La presidenta del Parlament ha insistit que "la finalitat de l'article era la suspensió preventiva dels diputats acusats de delictes relacionats amb la corrupció lucrativa; o sigui, la malversació, que ja ha caigut de la causa".

Borràs ha recordat les paraules de l'exdiputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel. També hem plantejat que quan un diputat estigui imputat per causes de corrupció lucratives se suspengui la condició de diputat, perquè creiem que un dels problemes reals de la gent en aquest país és que està cansada que li robin", va manifestar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 27/07/2022 - 11:41

La CUP impulsando una ley. Qué tiempos más locos.

#2 A.Bcn, Barcelona, 27/07/2022 - 11:31

Ya hace muchos años que los exconvergentes están experimentando en sus propias carnes el concepto "criar cuervos". Otro tanto les está pasando a los recogenueces del norte. A mamar.

#1 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 27/07/2022 - 11:30

És patètica l'actitud de Laura Borràs. Expressa, amb desesperació, que la CUP va instar la modificació del Reglament del Parlament per lluitar contra la corrupció. L'hipocresia és tan gran que no diu que Junts (PDeCat) va votar a favor d'aquesta modificació.