Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2008. 20:36h.

Víctor Alexandre augura la desaparició de Catalunya

"Un poble sense Estat propi està condemnat a desaparèixer", afirma

El periodista i escriptor Víctor Alexandre, una de les personalitats que ha donat suport a la manifestació "Som un nació. Volem un estat propi" ha augurat que Catalunya desapareixerà si no esdevé independent. "Si Felip V o Franco haguessin tingut les eines tecnològiques d'avui ja no quedaria res de nosaltres", ha afirmat. En la seva opinió, "en el món de la globalització, un poble que no és Estat està condemnat a desaparèixer". El periodista ha defensat la necessitat de Catalunya de parlar "tu a tu amb la resta de nacions que hi ha en el món" i ha comparat la relació amb Espanya amb una relació de propietat. "L'altra no necessita pedagogia, en té prou amb la propietat", ha afegit.

Víctor Alexandre durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#54 Albert, Palma, 10/09/2008 - 21:24

Com deia un lector, el País Valencià ja ha patit aquest procés i les Illes anam pel mateix camí.
La culpa, a part d'aquest estat genocida, també és dels regionalistes que obliden que la nació catalana no són les quatre províncies del Principat.

#53 Españoleitor, BCN, 10/09/2008 - 18:47

¿por lo tanto Andorra esta a salvo? La demagogia consiste en enredarte y darte cuenta una vez enredado. Pero es que los separatistas no saben construir ni una mentira creible.

#52 Citizen kane, BCN, 10/09/2008 - 18:45

Ójala, desaparezca "tu" catalunya.Seria un dia de felicidad suma!!!

#51 Ignatius, Barcelona, 10/09/2008 - 13:59

Una altra perla:"en el món de la globalització, un poble que no és Estat està condemnat a desaparèixer". Per què? "Perquè és així la realitat, no?" (sic) Quants pobles sense estat han desaparegut en el món de la globalització? Un munt, suposo.

#50 Ignatius, Barcelona, 10/09/2008 - 13:34

Doncs vinga, "Carles Puyol", argumenta: a quines "eines tecnològiques" es refereix el gran savi? Perquè sospito que ni ell mateix tenia la més remota idea quan ho ha dit...