Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2008. 23:11h.

Víctor Alexandre diu que votar ERC és com votar el PSC

"Creiem que catalanitzaríem el PSC i ens han espanyolitzat"

L'escriptor Víctor Alexandre ha estat l'encarregat de fer la presentació de l'acte central de campanya de la candidatura que lidera Rut Carandell, de Reagrupament Independentista, per a la Federació de Barcelona d'Esquerra. Durant el seu parlament, Alexandre, qui ha manifestat que "no sóc militant però sí votant d'Esquerra", ha assegurat que amb l'actual direcció votar ERC és com votar el PSC.

"S'ha demostrat que això és un fracàs. I s'hauria de dir: 'Ens hem equivocat. Ens hem equivocat. Pensàvem que podríem catalanitzar el PSC', i la percepció que la gent té és que nosaltres ens hem espanyolitzat. Ostres, això no és un gran benefici, no?", ha afirmat. "La sensació que tinc és que potser em vaig equivocar quan vaig posar la papereta a l'urna. I vaig dir, a veure si m'he equivocat, no sigui que sense voler, enlloc de posar la d'Esquerra Republicana he posat la del PSC. No pot ser, jo crec que no em vaig equivocar, però la sensació que tinc és que es vaig votar el PSC", ha afegit. L'escriptor també ha dit que "és terrible. Esquerra Republicana és l'únic partit del ventall parlamentari que té més ex votants que votants".

Víctor Alexandre conversa amb Èric Bertran abans de l'acte
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 L'OS DEL PIRINEU, EL CEL, 09/10/2008 - 00:10

Joel, es per aixó que ER(C) te més ex-votants que votants. Curiós, molt curiós aixó del militants d'ER(C). Fan el possible per enfonsar el partit.

#31 ianu, berga, 08/10/2008 - 20:31

el futur passa per la CUP

http://nacional.cup.cat

#30 Joana, St Cugat, 08/10/2008 - 19:52

Coneixen en Víctor, no entenc com va a actes d'aquesta ERC que ja ningú no entenem i ja no compartim....val més centrar les forçes al PRC o altres opcions i no perdre més el temps.

#29 Quim, Barcelona, 08/10/2008 - 19:15

Més lleig és exigir a algú que no s'amagui mentre tu fas servir un pseudònim, no , Víctor? I "menos lobos, caperucita":

#28 Guim, Vacarisses, 08/10/2008 - 17:41

Valentí, el Victor s'ha mullat més per Catalunya del que tu ho faràs mai en la teva vida. ERC li deu milers de votants, al Victor. Milers! Què fas tu, per Catalunya, a banda de votar PSC a través d'ERC? No t'amaguis, home, que és molt lleig.