Publicitat
Política · 11 de Juny de 2022. 19:16h.

Víctor Terradellas amenaça amb parlar

El suposat 'cervell' de la trama russa vol tornar a declarar

Víctor Terradellas amenaça amb parlar

Victor Terradellas, exalt càrrec de Convergència Democràtica (CDC), que va fer d'intermediari perquè l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont rebés l'octubre del 2017 uns suposats enviats de Rússia, ha sol·licitat tornar a declarar davant el jutge Joaquín Aguirre, que investiga la presumpta trama russa, segons ha publicat El Periódico.

La petició de Terradellas es produeix després que hagi abandonat Junts per Catalunya per falta de democràcia interna a la celebració de les eleccions primàries a l'alcaldia de Reus, segons va denunciar ell mateix.

Víctor Terradellas era el precandidat que es disputava amb Teresa Pallarès encapçalar la llista de Junts per Catalunya a Reus per a les municipals del 2023, però va decidir renunciar a les primàries del partit, sobre les quals va dir que "ni ho són ni ho poden ser".

En un acte convocat al Círcol, ha denunciat que "els òrgans de direcció han actuat sense cap mena de neutralitat" i ha afegit que "tot estava pactat" entre el partit i Pallarès. "No vull ser partícip d'aquest joc: la ciutadania ens exigeix claredat en el missatge, es mereixen que els diguem la veritat i la sinceritat", va exposar.

Ara, Terradellas, després de marxar de la formació, "pretén precisar algunes qüestions que van quedar a l'aire en la seva primera declaració judicial, l'11 de maig passat", segons detalla aquest dissabte El Periódico.

Llavors, Terradellas va reconèixer que Puigdemont es va reunir dues vegades l'octubre del 2017 amb un grup de russos que es van presentar com a emissaris del Kremlin, entre ells l'exdiplomàtic i exassessor del Ministeri d'Exteriors de Rússia Nicolay Sadovnikov. En aquesta trobada se li va oferir a Puigdemont ajuda econòmica i militar per a una eventual república de Catalunya, segons va explicar Terradellas.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Vigatano, Vic, 13/06/2022 - 07:28

Y Antifa? Se le suele echar de menos en este tipo de noticias. La gusta más eso de: "y el borbón? Jijijiji"

#15.1 Tabarnés puro, Barcino, 13/06/2022 - 08:49

A ver, Tontifa está para lo que está, que es defender la masía de l'amo. No le pidas más cosas al chaval que le van a dejar sin su ración de whiskas.

#14 Joaquim moriscot Bernadell, L'Hospitalet de llobregat, 12/06/2022 - 17:23

Víctor Terradellas es un altre tarat. la trama russa del procés te la pinta de ser una bogeria mes del cercle de Puigdemont.

#12 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 12/06/2022 - 16:25

Cuánto degenerado sin ápice de dignidad
Es un no parar de chantajes y amenazas internas

De no estar enchufado ni metido en política, ya estaría sentenciado a la penúmbra por años

Que desembuche, no haga como Barcenas o don Pujoleone

#11 Gurguri, Barcelona , 12/06/2022 - 15:12

En Cataluña aparte de los indepes tenemos a este político TARRADELLAS que quiere hablar. Es una especie de Villarejo de los Convergentes, al que Puigdemont escucha

#10 El gran dubte rus, Meskouiempica, 12/06/2022 - 10:40

Els russos tenían un dilema molt gros: No teníen clar si era millor envaïr Ukraina o Catalunya. Dubtàven entre la fàabrica d'Acer d'Azov o la del Cacaolat. (Russki kagamandurri 1 Oktobar)