Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2020. 12:15h.

Víctor Terradellas nega haver gravat David Madí

"No ho he fet mai i no ho faré mai"

Víctor Terradellas nega haver gravat David Madí

L'empresari Víctor Terradellas ha negat que gravés amb el seu telèfon mòbil una conversa amb David Madí que hauria permès estirar el fil i detenir el que va ser, al seu dia, mà dreta d'Artur Mas, segons la interlocutòria del jutge d'instrucció número 1 de Barcelona.

L'exresponsable de relacions internacionals de CDC, que ha estat entrevistat aquest dissabte a la nit al programa Preguntes Freqüents, ha afirmat que "saben que això no ho he fet mai".

"No he gravat mai i no ho faré mai i sé del tot segur -com han explicat el vicepresident Junqueras, Pilar Rahola, com molts altres, com es tergiversa i es munten unes proves que ells mateixos sabran que en fan". "Està totalment tergiversat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep Ma. P, Barcelona, 09/11/2020 - 17:20

I aquest pobre home es passeja per les cancelleries europees amb aqiuesta camisa ?

#6 Montserrat, Manresa, 09/11/2020 - 11:57

Quan els descobreixen no saben que dir, frisen per amagar-se i alguns fins i tot s'escapen, fugen com rates de clavaguera que son. Escoltar aquests delinquents i pensar que estan en llocs de responsabilitat es esgarrifós:
https://www.dolcacatalunya.com/2020/11/se-ha-de-hacer-sabiendo-que-caera-gente-necesitas-100-muertos/


#5 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 08/11/2020 - 15:26

Si, si, completamente tergiversado. Era el Tcol. Baena el que ponía vocecitas y decía "necesitas 100 muertos ". Terradellas, además de un pirado eres un perfecto h.d.p., y los que trataban el tema contigo, lo mismo.

#4 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/11/2020 - 13:47

Parece que se grababan unos a otros. Jajaja vendiéndose como en Paris vendieron al pajarito... Ventura i gassol el escapista de centros de detención de la gestapo.....jajajajajaj y luego a Italia con el barraquer jajajaka la iglesia siempre a varias barajas jajajajajaja

#3 jvcs, barcelona, 08/11/2020 - 13:35

"Está totalmente tergiversado" jejeje ergo entonces la grabación existe y su voz no es o debe el makario de jose luis moreno el que habla ¿? ..sinverguenza deberia estar en la carcel !