Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2014. 17:31h.

Victòria als jutjats

Els jutges eviten prendre mesures cautelars

Victòria als jutjats

Mas, abans de votar (Foto: Rubén Moreno)


El jutjat de guàrdia de Barcelona ha rebut diverses denúncies durant el matí. Les tres primeres denúncies que s'han presentat i sobre les que el magistrat ha resolt són les d' UPyD, una altra d'un particular que s'ha idetificat com a membre de PxC i una altra d'un particular que s'ha identificat com regidor de PP d'Esplugues.

El magistrat les ha admès a tràmit i ha incoat diligències per a totes tres per tal x que s'investiguin si els fets denunciats són constitutius d'algun tipus de delicte.

En relació a la denúncia d'UPyD, on es demanaven una sèrie de mesures cautelars; el magistrat, després de rebre l'informe del ministeri fiscal, ha resolt no acordar cap de les mesures cautelars sol·licitades

Per la seva banda, a Badalona, el jutge de guàrdia ha rebut una denúncia particular. El jutge no ha acordat cap de les mesures cautelars sol·licitades per la part denunciant.

Finalmente, a Tarragona, el jutjat de guàrdia ha rebut aquest matí dues denúncies de particulars. El jutge, un cop donat trasllat a la fiscalia, ha acordat instar els Mossos d'Esquadra perquè identifiquin els locals públics on s'estan produïnt els fets d'avui i la persona o persones que han autoritzat que aquest es pogués realitzar.

Tot i que en alguna de les denúncies també es demanava, com a mesura cautelar, la retirada d'urnes, el jutge no ha acordat cap mesura cautelar.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 galdo-fonte, antagonismo, 09/11/2014 - 19:47

INCONSTITUCIONAL TAMBIÉN ES ESTO, Y UPyD METIDO HASTA LAS CEJAS EN EL ASUNTO
Intentar instaurar el TTIP, http://es.globedia.com/eramos-pocos-llego-ttip

#6 "Democratic Butifarrendum", Martorell, 09/11/2014 - 19:37

yo en Martorell y San adres de la Barca , he votado , y en San Andres con una fotocopias con el apellido cambiado , se lo pensaron dos veces pero me dijero que adelante

#6.1 Rosa, bcn, 09/11/2014 - 20:18

Pues denuncialo. Seria lo correcto..

#5 SI SI, Barcelona, 09/11/2014 - 19:06

Quina puerilitat: quin argument és "el dividir a la població", pot ser és el joc democràtic?. I per cert, els únics actuals MURS existents al món són: els de CEUTA i MELILLA, i un bon grapat més.

#4 Democratas, bcn, 09/11/2014 - 18:30

Ejercer participando tu opinión por via pacifica y democrática no es ilegal. Ilegal hubiese sido actuar al son de los fascistas de Upyd, PP, y otros colateres...por prevaricación.

#4.1 Vlac, Barcelona, 09/11/2014 - 21:16

Llamar fascistas a los de UPyD demuestra tu ignorancia democrática. Lee un poco, por favor, antes de atreverte a escribir nada.

#3 Scott, Lérida, 09/11/2014 - 18:17

La verdad, hay que ser inocente para convocar una votación, mediante la cual se pretende dividir a la sociedad, en la fecha del 25 aniversario de la caída del muro de Berlín (doodle del día en Google).

Bueno, inocente no. Más bien, inútil. Por cierto, inútil en inglés es JUNK.