Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 18:38h.

Victòria del carrer

El PP recula amb la dació en pagament

Victòria del carrer

Els manifestants celebren la decisió del PP

El PP ha fet marxa enrere i ha canviat de postura sobre la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per regular la dació en pagament i aturar els desnonaments.

Malgrat que els populars havien anunciat que hi votarien en contra -i en canvi estarien a favor d'una altra ILP per declarar les curses de braus be d'interès cultural- el portaveu del grup del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha anunciat abans de la sessió que finalment hi votaran a favor.

Això, permetrà que tiri endavant la ILP que -promoguda entre d'altres per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca- ha comptat amb el suport de més d'un milió de signatures.

Aquest anunci ha provocat l'esclat d'alegria dels centenars de manifestants que s'han aplegat davant el Congrés, justament per protestar contra la intenció del PP de votar en contra de la dació en pagament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Ultimatum pueblo, barcelona, 13/02/2013 - 08:46

@ultimatumPueblo. Ara es l'hora de jugar fort. He creat una web on exposo 113 lleis y mesures per aturar la corrupció. 1 abril 2013, data limit perque aquestes lleis siguin aprobades, del contrari diners fora banc i eleccions. Entre tots podem cambiar les coses.
http://www.elultimatumdelpueblo.com

#1 Sols el poble, salva al poble, movilitzem-nos, 12/02/2013 - 19:46

És una vergonya que hagi calgut la mort d'una vintena de persones per a modificar una llei tan injusta. Això demostra la podridura del sistema polític espanyol i la connivència d'aquest amb els banquers, la corrupció i el caciquisme.

#1.1 Igualtat de condicions, Barcelona, 12/02/2013 - 21:00

Ho sento molt, però això demostra la PODRIDURA DEL SISTEMA POLÍTIC ESPANYOL i CATALÀ i la connivència de tots dos amb els banquers, la corrupció i el caciquisme. No crec que ningu pugui dir que això no és correcte.Ja estic bastant fart del mateix discurs.Aquí tenim molta corrupció i molts feixistes

#1.2 Josep, Barcelona, 13/02/2013 - 01:03

Igualtat de condicions, ignores que aquesta votació a favor de la dació en pagament fa temps que ja es va votar al Parlament català, per unanimitat, sense caldre pressions. Però com que no tenim competències, no va servir de res. Perquè NO HI HA IGUALTAT DE CONDICIONS, com dius tu.