Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2016. 09:40h.

Victòria 'moral' del PPC

L'Ajuntament de Barcelona assumeix el projecte de fer una escola bressol que defensaven els populars

Victòria 'moral' del PPC

La consellera del PPC de Ciutat Vella, Elisabet Jiménez

L’Ajuntament de Barcelona ha incorporat al Pla d'Actuació del Districte (PAD) de Ciutat Vella la proposta del PPC perquè és construeixí una escola bressol al carrer Aurora, 24. La petició es va fer en el ple del passat mes d´octubre i es va aprovar amb el vot de tots els partits i l'abstenció de Barcelona en Comú.

La consellera del PPC de Ciutat Vella, Elisabet Jiménez, va demanar aleshores “un compromís d'aquest districte amb el barri del Raval" per fer l'escola perquè "el pressupost està fet des del 2010 -1,5 milions d'euros-" i va afegir que "la durada de l'obra també està calculada. Són nou mesos”.

“Només falta -va dir- la voluntat política d'aquest govern i dels grups de l'oposició d'incloure-ho als pressupostos del 2016, per això presentem la següent proposició: ‘Que es presenti en el proper Ple un cronograma del projecte de construcció de la guarderia del carrer Aurora, número 24 del Raval que inclogui: data d'aprovació i licitació del projecte, pressupost, data d'inici i finalització d'obra i tot això amb l'objectiu que aquesta escola bressol, pugui estar en funcionament abans de finalitzar l'any 2016”’.

La consellera Natàlia Martínez Rodríguez (Barcelona en Comú) va exposar que “el nostre vot és una abstenció i es deu al fet que no ens podem comprometre ara per ara, a dur a terme un projecte que no està pressuposta”. “Com tots sabem el PAD i el PAM s’elaboraran en els mesos vinents, ho decidirem entre tots i fins que el procés no finalitzi, no es podrà definir el Pla d’Inversions Municipals”, va afegir.

Malgrat l'abstenció, l'Ajuntament va incloure el projecte de l'escola bressol en l’esborrany del PAD que va presentar als veïns. “Construir una escola bressol al Raval, d’acord amb la demanda existent”, va exposar el consistori barceloní.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Roger, L'H, 16/02/2016 - 12:26

No sin les families les k guanyen?