Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2014. 20:23h.

Vidal-Quadras: "A Madrid em sento lliure"

Vox es presenta a Barcelona per "plantar cara al secessionisme"

Vidal-Quadras: "A Madrid em sento lliure"

Una imatge de la presentació de Vox a Barcelona

Vox, el nou partit a la dreta del PP, s'ha presentat aquest vespre a Barcelona amb Aleix Vidal-Quadras com a gran estrella. L'acte, en un hotel proper a la Diagonal, ha aplegat unes 300 persones. El partit s'ha presentat per "plantar cara al secessionisme", com l'ha definit una de les oradores, Ariadna Hernández.

Vidal-Quadras ha recordat que, quan va veure a la tele les imatges del Pacte del Majestic, "vaig veure rodar el meu cap" i ha considerat que la seva 'defenestració' al capdavant del PPC va ser "un error estratègic". L'exdirigent 'popular' ha considerat també que "Catalunya va directa a la seva ruïna econòmica i aïllament internacional. També ha recordat que, des de fa nou anys, viu a Madrid i ha proclamat que "en Madrid me siento libre".

Santiago Abascal, per la seva banda, ha afirmat que "l'Estat autonòmic és un Estat fallit" i que "ho hem intentat tot amb els separatistes". Abascal, exdirigent del PP basc, ha manifestat també que "Catalunya no és una nació, és quelcom més important: una regió espanyola" i s'ha mostrat partidari "d'un Estat unitari administrativament descentralitzat".

José Clemente, per la seva banda, ha criticat el CATN i el Diplocat perquè, al seu parer, anem cap a "una insurrecció política i civil".

I en la seva intervenció, el president provisional de Vox, Jose Luís González Quirós ha destacat que “Vox és un gran projecte nacional, un partit que ha nascut des de baix per una demanda popular, que és profundament democràtic i liberal”, ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#31 Rosa Coll, Barcelona, 24/02/2014 - 10:08

Ens agradi o no VOX, veig que tots els oradors són coherents en les seves idees. Quan citaveu a la Ariadna,haurieu de veure que tant el PP, com SCD com VOX tenen el mateix tint ideològic i pel que he llegit a la web, SCD s'anava a dissoldre i integrar a VOX,com al final està passant...Tots són PPros

#30 berta, BCN, 22/02/2014 - 11:34

El concepte de llibertat del descendent d'un esclavista i traficant d'essers humans no mereix cap mena de consideració

#29 alex, corn, 21/02/2014 - 21:25

teniendo dinero y poder uno se siente libre en cualquier sitio. es un estomago agradecido que sabe como agrandarlo aun mas.

#28 Eusebi, St Cugat, 21/02/2014 - 21:17

Ariadna ponte a trabajar de una vez. Que se te ve mucho el plumero ya.

"Vendo mis ideales a cualquier partido por un huequito"

#27 el noi, girona, 21/02/2014 - 19:51

doncs au!! ja sabs qué et toca!!