Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2012. 09:58h.

Vidal-Quadras contra Camacho

L'acusa d'emprar "el llenguatge de l'enemic" i de 'col·laborar' amb "el projecte secessionista"

Vidal-Quadras contra Camacho

Vidal-Quadras i Camacho

L'eurodiputat del PP, Alejo-Vidal-Quadras, en un article al seu bloc, critica la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho i lamenta que hagi "pronunciat una frase curiosa" en demanar "un millor ancoratge de Catalunya a Espanya" . En aquest sentit, l'acusa d'utilitzar "el llenguatge de l'enemic".

"És notable com determinades expressions, carregades de pólvora ideològica, aconsegueixen ser imposades pels seus inventors fins al punt que els seus teòrics oponents les acaben fent seves", considera. També ironitza en afirmar que "la bona d'Alicia, plena de tanta ingenuïtat com seràfica intenció, intenta convèncer els seus coreligionaris Montoro i de Guindos que incloguin en els pressupostos de l'Estat per al 2012 les partides corresponents al Fons de Competitivitat i al d'Infraestructures, que Artur Mas reclama insistentment amb l'argument que són quantitats que 'se'ls deuen'".

"En comptes d'actuar com a padrina de la colla de malgastadors irresponsables que són els nacionalistes ajudant-los a aconseguir més diners per seguir construint el seu projecte secessionista, el que hauria d'ocupar el seu temps com a cap visible del centre-dreta català constitucionalista és la permanent exigència al consell executiu de la Generalitat d'un programa de retallada de despesa pública que inclogui la supressió del noranta per cent dels organismes inútils plens de persones protegides que llasten l'Administració autonòmica, la privatització de TV3, el tancament de totes les pseudoambaixades i l'eliminació de tantes i tantes subvencions clientelars o megalòmanes", indica.

"Mentre el PP de Catalunya no entengui que la seva batalla ha de ser la de les idees i que l'ha de lliurar contra un enemic que mai serà el seu compare, quedarà condemnat a un lloc secundari en el panorama polític, social i cultural català. I en fer aquesta afirmació, com és ben sabut, no parlo d'oïdes", conclou.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 Ka, Barcelona, 06/02/2012 - 15:47

l'Aleix te un problema, la Camacho " li posa".....

#17 pagano, el masnou, 03/02/2012 - 12:23

quin femer, l'eunuc es regiraría ben de gust sobre tanta merda si tornés de l'infern.

#16 Francesc, Barcelona, 03/02/2012 - 00:57

Algú pot explicar l'odi d'aquest senyor contra Catalunya, els catalanoparlants i el seu nacionalisme espanyol franquista?

#16.1 pepe, andorra, 03/02/2012 - 12:09

Q lo repitas mil veces no lo va a a convertir en realidad. Tu eres el verdadero enemigo de Cataluña. Tu eres el ultra, tu eres el facha. Y aunque no lo sepas, odias a los catalanoparlantes q no son de tu cuerda.

#16.2 Gerard, Barna, 04/02/2012 - 14:41

Em penso que ve de família. Segurament com al Pepe, el justificador de Franco. Que encara és prou cínic i barrut com per parlar de feixisme.

#15 pepet, barcelona, 03/02/2012 - 00:05

A aquest home no se li ha enganxat gens l'ambigüitat de CIU.

#14 Joan, L'Hospitalet, 02/02/2012 - 21:25

Estic totalment d'acord amb l'Aleix. No vaig votar a Ciutadans perquè l'Alícia aquesta és més nacionalista catalana que Artur Mas. Ha assumit el llenguatge i els axiomes del nacionalisme català en el seu discurs, pensant que així li votarà més gent.

#14.1 Gerard, Barna, 03/02/2012 - 17:13

Per això van córrer tots (Rajoy, Fernández Díaz Bros and so on) a col·locar-la al capdavant del PP català en una decisió esperpèntica i insòlita (de 3 candidats a primàries va guanyar el 4t) en contra de la Nebrera. L'Alícia és l'autèntica "niña de Rajoy".