Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2012. 09:48h.

Vidal-Quadras es pregunta si van posar també la senyera "als lavabos"

L'eurodiputat alerta contra "el virus catalano-separatista"

Vidal-Quadras es pregunta si van posar també la senyera "als lavabos"

Vidal-Quadras, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, durant la tertúlia d'El Gato al Agua, ha manifestat que en cas d'independència "moltes empreses s'anirien de Catalunya espaordides". "Molts catalans marxarien traumatitzats que es trenqui la seva matriu amb Espanya. I serien gent de les capes més creatives, més dinàmiques, més informades i més capaços de crear riquesa", ha dit.

També ha assegurat que "el PIB català, en cas d'independència, baixaria un 30% i això durant molts anys". Vidal-Quadras considera que "si la gent només sent una música, al final balla aquesta música", i en aquest sentit ha criticat que mitjans com La Vanguardia, El Periódico o RAC1 "són premsa del règim". El dirigent del PP creu que "la colonització de la societat civil per part del govern català ha estat brutal".

D'altra banda, ha criticat que "el president del Govern ha rebut Mas amb la bandera catalana a la porta, a la sala de la reunió, no sé si l'ha posat també als lavabos". "La seva nació està amenaçada de ruptura per aquest cavaller [Mas], ha de fer un discurs en horari de màxima audiència i dirigir-se als catalans", ha proposat.

Vidal-Quadras augura que "si fa això, 500.000 ja canvien d'opinió". "Cal mobilitzar molta gent, perquè la veritat és molt difícil de tapar. Tot aquell que no estigui infectat pel virus ha de mobilitzar-se", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#57 Marc Molins, Sabadell, 23/09/2012 - 18:07

No Alejo, no. Si el Marianico fa els que tu dius i parla per TVE al catalans, dient les bajanades de que el PIB d'una CAT independent baixaria un 25%, no canvien 500.000 catalans cap a l'espanyolisme, al contrari 1 milió d'espanyolistes es fan independentistes. Vinga que surti, que surti !!!

#56 Lluís, Barcelona, 23/09/2012 - 11:36

Més aviat és la societat civil, la que ha col.lonitzat al Govern de la Generalitat...No pas a l'inrevés.Per cert, , amb la bandera espanyola i els lavabos també es podrien fer acudits de molt mal gust...Sino, que li preguntin als anglesos amb la "Union Jack" impresa en els rotlles de paper higiènic.

#55 angel, cardedeu no es españa, 23/09/2012 - 00:25

Ximplet Alejo,al meu WC he possat la bandera ECSpañola a sota del meu CACA i l´envio al palacio de la MONCLOACA.

#54 Ramon, Barcelona, 22/09/2012 - 19:12

El water i posarem la teva foto per ajugansi el cul ¡

#53 Josep Torà Lombarte, Barcelona, 22/09/2012 - 14:14

Per tal d'explicar-me el seu auto-odi, sovint em pregunto si no devia ésser victima de maltractament o menysteniment nfantils.