Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 15:05h.

Vidal-Quadras es reivindica com "el veritable demòcrata"

Afirma que això ho veuen "la gran majoria dels nostres conciutadans" i que CiU "ha fet el ridícul a Brussel·les"

Vidal-Quadras es reivindica com "el veritable demòcrata"

Alejo Vidal-Quadras

L'eurodiputat Aleix Vidal-Quadras, en una entrada al seu bloc, lamenta que "els meus col·legues i paisans s'han dirigit per escrit a tots els membres del Parlament Europeu, així com al seu President, acusant-me de propugnar una intervenció militar a la meva Comunitat d'origen per aixafar antidemocràticament la voluntat del poble català".

Vidal-Quadras considera que això "ha portat els Eurodiputats de CiU a posar-se en ridícul a Brussel·les". "Les meves paraules, segons es pot comprovar en l'enregistrament, no van tenir res a veure amb aquesta barbaritat", afirma, a més de puntualitzar que "em vaig limitar a recordar que la Constitució preveu per a una contingència d'aquest tipus la facultat del Govern central d'intervenir l'Administració autonòmica rebel i obligar-la a complir amb la legalitat".

L'eurodiputat recorda que "no vaig esmentar tan sols -ni em va passar pel cap- les Forces Armades. És sorprenent, el president de l'Eurocambra, que sí que entén el significat de la democràcia, ha contestat als ofesos recordant-los que els eurodiputats gaudeixen de llibertat d'expressió per defensar les seves posicions ideològiques o programàtiques i que jo no vaig parlar en cap moment representant la institució, sinó a títol personal com a polític català i espanyol que participa en un debat de contingut nacional".

"La lliçó a extreure d'aquest incident és que els nacionalistes identitaris quan es descuiden ensenyen la poteta totalitària i s'afanyen a acovardir els seus adversaris per fer callar la seva veu recorrent a qualsevol mètode, fins i tot, com ara ha succeït, escollint l'àmbit inadequat per disseminar les seves falsedats", critica.

"Amb mi punxen en os perquè una gran majoria dels nostres conciutadans distingeix perfectament qui és el veritable demòcrata entre el que reclama serenament que es compleixi la llei i el que se la posa com a gorra embriagat d'emocions tribals", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, BCN, 05/10/2012 - 19:04

El Dr. Aleix V.Q. té mijor cervell tot tata la gent de Catalunya junta.Colla de babaus!

#11 SOMiSEREM, CALAF, 05/10/2012 - 12:13

Espero i desitjo que aviat et fotin al " PARO "

#8 Albert, Lleida, 04/10/2012 - 17:40

Mira si es buena persona! una altra vegada

#7 LLUC, 11 SETEMBRE, 04/10/2012 - 17:22

Doncs no haurem fet tan el ridícul els catalans quan el líder del 3r. grup de la Cambra (el liberal) t´ha deixat per terra i t´ha considerat antidemòcrata.

#6 Josep, Barcelona, 04/10/2012 - 16:32

A n'aquest home li'n deu passar alguna de grossa !.