Publicitat
Política · 8 de Març de 2014. 18:11h.

Vidal-Quadras fa campanya per Vox sense haver dimitit d'eurodiputat del PP

Diu que la formació ha d'estar a Brussel·les per "contribuir que Espanya assoleixi l'èxit a Europa"

Vidal-Quadras fa campanya per Vox sense haver dimitit d'eurodiputat del PP

Vidal-Quadras i la resta de membres de l'executiva de Vox

El nou president provisional de Vox, Alejo Vidal-Quadras, que manté el seu escó d'eurodiputat del PP ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les primàries del partit com a candidat per encapçalar la llista de la formació per a les eleccions al Parlament Europeu. També ha afirmat que Vox ha d'estar present a Brussel·les per "contribuir que Espanya assoleixi l'èxit a Europa".

Durant el seu discurs ha demanat la confiança de la militància amb el compromís que "els afiliats sereu el centre de gravetat de l'activitat del partit i les vostres propostes i les vostres inquietuds seran prioritàries".

Vidal-Quadras, en al·lusió a la designació a dit dels seus candidats pel PP, ha dit que "és preferible estar pendent d'una urna que d'un telèfon". Sobre els caps de llista que no hagin estat elegits pels afiliats dels seus partits ha afirmat que "no tindran legitimitat democràtica" i que "no haurien de merèixer la confiança dels seus conciutadans".

En relació al ràpid creixement de l'endeutament de l'Estat, el vicepresident del Parlament Europeu ha assenyalat que "el dèficit no procedeix de la despesa derivada del que cal pagar, que això no ho discutim, sinó del que no hi ha per què pagar". "El dèficit no ho cregui l'imprescindible, sinó el innecessari", ha afegit.

Per la seva banda, el nou secretari general provisional, Santiago Abascal, ha assegurat que els militants de Vox són "diferents d'aquells que pensen que als espanyols només els mouen raons materials i la defensa del seu patrimoni personal". "Nosaltres creiem que els espanyols tenen cor, tenen principis i tenen valors", ha afegit.

L'Assemblea Extraordinària Inaugural de Vox ha aprovat la composició del nou Comitè Executiu Provisional del partit, presidit per Alejo Vidal-Quadras i amb Santiago Abascal com Secretari General. La resta de l'Executiu ratificat avui per la militància es completa amb els vicepresidents Ignacio Camuñas, José Luis González Quirós i Iván Espinosa dels Monteros i els vocals José Antonio Ortega Lara, Ana María Velasco Vidal Abarca, Cristina Seguí, Antonio Martín, María Jesús Prieto-Laffargue i Joaquín Javaloys. Aquest és l'equip que dirigirà el partit fins a la celebració de l'Assemblea General Ordinària de la propera tardor.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Sansito, Barcelona, 10/03/2014 - 10:12

La pela és la pela.

#7 Víctor, Barcelona, 09/03/2014 - 10:39

Peor es Mas, que promociona la independencia de España como representante del Estado español en Cataluña.

#6 Jorge, Palma, 09/03/2014 - 10:39

Por fin un partido nacional que trate a la nación española como la gran nación que es. Es un partido en positivo, alejado de los rencores, envidias y cainismo del nacionalismo, que tanta falta hacía para compensar tanta dictadura facistoide catakloski y vasca.

#5 PEPELUIS, LLEIDA, 09/03/2014 - 09:02

COHERENT COM BON NACIONALISTA ESPANYOL?.

#5.1 Protágoras, bcn, 09/03/2014 - 09:40

Alejo no es nacionalista. Nacionalista es quienes creen que en una nación solo puede haber una cultura nacional y una lengua nacional y por ello prohíbe al grupo "no nacional" los castellanohablantes de cultura castellana, escolarizar a sus hijos en su lengua o rotular sus comercios en su idioma.

#5.2 PEPELUIS, LLEIDA, 09/03/2014 - 22:09

MOLT BÉ Protágoras? ACABES DE DESCRIURE AL ALEJO? ETS MOLT SIMPLE COMPANY...

#4 Otra preguntita., BCN, 08/03/2014 - 23:01

¿Qué opina VOX de que en España de 8.000.000 de inmigrantes, sólo estén cotizando 1.500.000?