Política · 3 de Maig de 2014. 16:58h.

Vidal-Quadras s'aprofita de Mas i de Rajoy

El candidat de Vox afirma que "cap dels dos vol que jo sigui eurodiputat"

Vidal-Quadras s'aprofita de Mas i de Rajoy

Vidal-Quadras

El president de Vox i candidat d'aquest partit a les pròximes eleccions europees, Alejo Vidal-Quadras, centrarà la seva campanya en les similituds entre el president el de la Generalitat, Artur Mas, i el del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i es mostrat convençut que "cap dels dos vol que jo sigui eurodiputat".

El cap de llista de Vox assegurar que tant el president de l'Executiu com a president de la Generalitat, tenen molt en comú. Quan queda una setmana per a l'inici de la campanya a les eleccions al Parlament europeu, Vidal-Quadras ha anunciat que en els seus mítings llançarà la pregunta 'Què tenen en comú Mariano Rajoy i Artur Mas?'.

Segons el parer del també vicepresident del Parlament Europeu, tot i semblar "políticament distants" coincideixen en aquest "sinistre propòsit" de "explotar el sistema i de parasitar els diners del contribuent". Vox veu per aquest motiu "natural" que "els màxims exponents d'aquest sistema oligàrquic i corrupte siguin hostils" al projecte del seu partit de centre-dreta.

En aquest sentit, Vidal-Quadras ha advocat per fer una "reforma profunda" perquè l'Estat estigui "al servei dels ciutadans i no dels partits polítics". És per això que el candidat d'aquest partit de centre-dreta ha considerat que "els vells partits establerts volen mantenir el sistema actual i això explica que tots estiguin en contra de Vox".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Papaluna, Barcelona, 04/05/2014 - 12:37

Reafirmant-me en el meu comentari anterior #8,

està clar que hi ha molta pasta al darrera de VOX (ergo, Mario Conde i la seva banda). Ho noto per com van els 'a favor' i 'en contra' dels comentaris dels lectors. VOX ha contractat trolls que escriuen i puntuen ad hoc, aquí i a altres XX.SS i diaris.

#12 perico239, l'hospitalet de ll., 04/05/2014 - 11:10

jo no estic en contra de que sigui eurodiputat, por
ser-ho qualsevulla, a més os diré que ens convé
que a la U:E: segueixen veien quin tipus
de persona és, una que només diu estirabots,
bajanades i estultícies.

#11 LOLA, BCN, 04/05/2014 - 10:23

JAJAJAJJAJAJJA, aquest home es de la dreta profunda, no obstant no li falta sentit de l'humor!!! one point!

#10 artur, mas-turbador, 04/05/2014 - 00:21

... en eso coincido con Artur Mas y con Mariano Rajoy...

#9 VOX, BCN, 03/05/2014 - 22:15

Ánimo Alejo! Duro contra los nacionalistas y quienes les amparan!

#9.1 Jordi, Martorell, 04/05/2014 - 09:45

O sigui, molta ma dura contra ell mateix. Tu també aplica't el cuento, si vols ma dura contra els nacionalistes, comença per autoflagelar-te tu mateix.