Publicitat
Política · 27 de Gener de 2014. 08:23h.

Vidal-Quadras se'n va amb el rival del PP

L'eurodiputat fitxa pel nou partit Vox

Vidal-Quadras se'n va amb el rival del PP

Vidal-Quadras

El vicepresident del Parlament Europeu i eurodiputat del PP, Alejo Vidal-Quadras, ha enviat una carta al president del PP, Mariano Rajoy, en la qual sol·licita la baixa com a afiliat després de 30 anys de militància per passar a Vox, partit fundat recentment i que rivalitzarà amb el PP per captar els sectors més dretans.

Vidal-Quadras diu que no comparteix les mesures preses pel govern de Rajoy i que no se sent escoltat per la direcció del partit. Per anunciar la seva marxa ha escrit una carta personal a Rajoy, amb les paraules: "Em sap greu de debò, president, però me'n vaig".

A més, s'ha dirigit a la militància amb un vídeo de comiat on Vidal-Quadras explica els motius de la seva marxa. Hi assegura que és una decisió "dolorosa però inevitable" i que a l'hora d'intentar debatre de forma constructiva les diferències de criteri amb l'actual direcció s'ha trobat "invariablement amb el silenci i la indiferència".

Vidal-Quadras, que va ser president del PPC entre el 1991 i 1996, era fins aquest moment eurodiputat popular i vicepresident al Parlament Europeu. La decisió de Vidal-Quadras arriba un mes després que la presidenta del PPC,  Alícia Sánchez-Camacho, anunciés que no comptaven amb ell per a les llistes de les eleccions europees.

La nova formació Vox, liderada per l'exdiputat del PP basc Santiago Abascal i l'exfuncionari de presons, segrestat per ETA, José Antonio Ortega-Lara, defensa la unitat d'Espanya i diuen que cal suprimir les autonomies. 

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#18 Rafel Climent i Brossa, RUÍ (NACIÓ CATALANA), 29/01/2014 - 20:47

Com més ens donin pel sac els ecs-panols, més aviat serem lliures !. Visca Catalunya independent !!!!!

#17 Gio, Bcn, 27/01/2014 - 22:12

Vidal quadras no engaña a nadie. Es fiel a su pensamiento y convicciones. Está a la derecha de la derecha. Otros se camuflan. Además esta formación Vox nace como respuesta a la indignación q sienten algunos por la aplicación de doctrina parot y la excarcelación de etárras

#16 Jordi, ,, 27/01/2014 - 20:02

¿Que estos piensan acabar con las autonomías?
Oooohhhh!
Por fin he encontrado a un partido al que votar...

#15 Papaluna, Barcelona, 27/01/2014 - 16:31

Si tinguéssiu esperit investigador, com a periodistes, la notícia s'encapçalaria amb un "Mario Conde financia un nuevo partido de derechas', después de sus intento anterior y pernúltimo fracaso 'Sociedad Civil y Democracia', y de su control parcial de Intereconomía, en dónde ambos eran fijos".

#14 ARodri, Gironés, 27/01/2014 - 13:54

VOX no es rival del PP, es el filial que se ha creado para recoger los votos de los desilusionados con la actuación del PP. No nos dejemos engañar, todos son lo mismo.