Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2011. 12:04h.

Vidal-Quadras tracta Mas de "ruc"

Acusa CiU d'"omplir-se la butxaca amb ara el tres, després el cinc i de vegades el deu per cent"

Vidal-Quadras tracta Mas de "ruc"

Aleix Vidal-Quadras, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, en un article en el seu bloc, recorda que "Artur Mas s'ha desplaçat a la capital de la potència invasora per entrevistar-se amb el Comte de Barcelona, també conegut fora de Catalunya com a Rei d'Espanya, en classe turista ".

"Aquest gest d'austeritat extrema obeeix al fet altament molest que els comptes públics del Principat es troben en fallida. Sí, per dur que soni, no amb l'aigua al coll, sinó amb el cap submergida sota l'aigua", afirma.

El dirigent del PP critica que "la festa identitària, a part de vulnerar drets i llibertats fonamentals de la gent i de posar en perill la seva salut mental, resulta ruïnosa". "Són ja tres dècades de creació d'organismes públics inútils per generar clientelisme i posar a amics, coreligionaris i parents", denuncia.

En aquest sentit, acusa CiU d'"omplir-se la butxaca amb ara el tres, després el cinc i de vegades especialment propícies el deu per cent del que es posés a tir". "El molt honorable i la seva cort d'honorables i de il.lustres es dediquen a gastar a mans plenes a la recerca del vot i del pot, gràcies", lamenta.

Vidal-Quadras critica que la "mania de fabricar nacions imaginàries, surt caríssim i és capaç d'empobrir fins i tot a la que va ser -quins temps aquells- motor d'Espanya".

"La plenitud històrica de Catalunya només s'assolirà el dia en què la somiada independència consolidi definitivament la misèria i el 'jefecillo del estadito' català viatgi a la capital de la seva antiga metròpoli en l'animal símbol de la seva personalitat diferenciada i de la intel.ligència de les seves èlits polítiques . Visca Catalunya i a Madrid, en ruc", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2011 - 18:35

Sinclair BcN) O lo suyo es puro //wishfull thinking// o se ha creido la sarta de falsedades que andan propalando los de Cercle Catalâ de Negocis.
Le sugiero que se documente un poco con los trabajos del economista Mikel Buesa que prevé para una Cat independiente un bajón del 25% del PIB.

#10 lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 03/02/2011 - 12:06

Seria massa fàcil tornar-li l'ìnsult, no cal pas, s'insulta ell solet cada vegada que obre la boca.

#9 Segons com es miri, Barcelona, 02/02/2011 - 18:30

Una cosa que resulta també ruinosa és pagar impostos a Catalunya i que una part prou important dels diners ja els haguem vist prou. Tan costa mantenir una administració (la que li provoca problemes de salut mental a Vidal Cuadras) com en costa mantenir l'altra (la que li'n provoca a molts catalans

#8 Mama por !, Barcelona, 02/02/2011 - 15:59

Torna l'Aznar, torna el "Gargamel" Vidal-Quadras... Tornarà la TV em blanc i negre?

#7 sinclair, bcn, 02/02/2011 - 15:52

El senyor alejo, sap perfectament que la independència, no tal sols no seria perjudicial per a Catalunya, més bé seria el motor d'una expansió econòmica sense precedents. L'ultra nacionalista castellanista Vidal-Quadras, no sap veure la immensa corrupció del PP a gairebé tot Espanya.